ibrahim bağbaşı Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 31 10 Mayıs 2021 #1 Merhaba; Arkadaşlar PC'de komple Defender'i nasıl kapatacağız? Bilgisi olan var mı? Ben birkaç bir şey denedim ama yapamadım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 41,2 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
Merhaba; Arkadaşlar PC'de komple Defender'i nasıl kapatacağız? Bilgisi olan var mı? Ben birkaç bir şey denedim ama yapamadım.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #2 Antivirüs programı yükleyince deaktif oluyor. Artı 0 Eksi
ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 10 Mayıs 2021 #3 Bu program işe yarıyor hocam deneyebilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Artı 0 Eksi
Bu program işe yarıyor hocam deneyebilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org