Windows Defender Güvenlik Duvarı Aktif Edilemiyor

fnirr

Centipat
Ne yaparsam yapayım başaramadım. Ksyper, Malwarebytes, vb. uygulamalarla taradım. Fakat güvenlik duvarı hizmetlerden aktif edilemiyor.

Dosya Ekleri

• Windows Defender Güvenlik Duvarı Özellikleri (Yerel Bilgisayar) 18.02.2020 01_15_34.png
    Windows Defender Güvenlik Duvarı Özellikleri (Yerel Bilgisayar) 18.02.2020 01_15_34.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaparsam yapayım başaramadım. Ksyper, Malwarebytes, vb. uygulamalarla taradım. Fakat güvenlik duvarı hizmetlerden aktif edilemiyor.
Defender Control v1.6 Bu programı indir yönetici olarak çalıştır. Program açıldıktan sonra windows defenderi etkinleştir yazısı çıkacak ona tıklasan yeter.

aynı sorun bende de var şu an çözüm bulabilen var mı?
tarayıcı pop-up problemi yaşadığım için malwarebytes yüklemiştim. sonrasında da mcafee (kendi sitesinden 30 günlük denem sürümü) yüklemiştim. bugün windows storeden hiçbir şey yükleyemediğimi fark ettim. daha sonrasında da hizmetlerden güvenlik duvarını açamadığımı gördüm. bütün virüs programlarını kaldırdım ama ona rağmen açamıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı