Defender yeterli mi zaten tek oyun oynuyorum YouTube bilindik sitelere giriyorum indirdiğim şeyleri bile orijinal sitesinde indiriyorum oyunlarını Steam Epic Games'ten indiriyorum.
Dediğin kadar katı bir şekilde kullanıyorsan belki o programa bile ihtiyacın olmaz. Yani bir güvenlik sorunu ile karşılaşman düşük ihtimal. Ancak genel anlamda Windows Defender'ın bir halta yaramaz bir koruma aracı olduğu gerçeği de değişmiyor. Hem hantal hem de başarısız bir koruma sunuyor.
Ben her şeyi orijinal sitesinde indiriyorum ve sen crakle her şeyini indirip kurmasan virüs olmaz ki virus inse bile açmadığın sürece bulaşmaz reklamlarda virüs kapmiyor.
Dediğin kadar katı bir şekilde kullanıyorsan belki o programa bile ihtiyacın olmaz. Yani bir güvenlik sorunu ile karşılaşman düşük ihtimal. Ancak genel anlamda Windows Defender'ın bir halta yaramaz bir koruma aracı olduğu gerçeği de değişmiyor.
Ben her şeyi orijinal sitesinde indiriyorum ve sen crakle her şeyini indirip kurmasan virüs olmaz ki virus inse bile açmadığın sürece bulaşmaz reklamlarda virüs kapmiyor.