Bence yeterli, tarayıcınıza uBlock gibi eklentiler de kurarsanız hiç dert kalmaz.
Filtreleri düzgün işaretlerseniz her şeyi engelliyor hocam.uBlock AdBlock ben de işe yaramıyor reklam engellemiyor.
Hocam o sizin paranoyaklığınız, 6 sene eski defenderla (8.1de olan) virüssüz götürdüğüm sistem de varBence yetersiz. Kaspersky gibi antivirüsler kurulu iken bile, ayda 1 format atmazsam virüs bulaşacakmış gibi bazı hislerim var.
Bence yetersiz. Kaspersky gibi antivirüsler kurulu iken bile, ayda 1 format atmazsam virüs bulaşacakmış gibi bazı hislerim var.
Dediğin kadar katı bir şekilde kullanıyorsan belki o programa bile ihtiyacın olmaz. Yani bir güvenlik sorunu ile karşılaşman düşük ihtimal. Ancak genel anlamda Windows Defender'ın bir halta yaramaz bir koruma aracı olduğu gerçeği de değişmiyor.
Yok ben virüs kapma ihtimalim olan yerlerde de gezdim, mevzu tamamen kendini koruma.Ben her şeyi orijinal sitesinde indiriyorum ve sen crakle her şeyini indirip kurmasan virüs olmaz ki virus inse bile açmadığın sürece bulaşmaz reklamlarda virüs kapmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.