Windows 10 deneme lisansı yok mu?

Deva Bulmam

Decapat
Katılım
7 Ocak 2023
Mesajlar
4.162
Çözümler
24
Merhaba, ben 2022 yılının sonlarına doğru Sinerji üzerinden bir sistem satın almıştım. Windows'un ne zaman formatlandığını kontrol ettiğimde görüyorum ki sistem bana gelmeden 2-3 gün önce kurulmuş. Ama sistem bana gelir gelmez aynı gün içerisinde sağ altta Windows'u etkinleştir yazısını görmüştüm. Evet aradan bayağı bir zaman geçti ama şimdi birden aklıma takıldı. Windows ilk kurulduğunda 30 günlük deneme hakkı sunmuyor muydu? Neden sistem bana gelir gelmez Windows'u Etkinleştir yazısı vardı?
 
Merhaba, ben 2022 yılının sonlarına doğru Sinerji üzerinden bir sistem satın almıştım. Windows'un ne zaman formatlandığını kontrol ettiğimde görüyorum ki sistem bana gelmeden 2-3 gün önce kurulmuş. Ama sistem bana gelir gelmez aynı gün içerisinde sağ altta Windows'u etkinleştir yazısını görmüştüm. Evet aradan bayağı bir zaman geçti ama şimdi birden aklıma takıldı. Windows ilk kurulduğunda 30 günlük deneme hakkı sunmuyor muydu? Neden sistem bana gelir gelmez Windows'u etkinleştir yazısı vardı?

Bildiğim kadarıyla lisansınız yoksa Windows 10 deneme sürümünü kuruyorsunuz o yazıda hep kalıyor.
 
@Barisgzl1 Windows zaten kurulmuş. Sistem bana geldiğinde kurulmuştu. Deneme sürümünde Windows'u Etkinleştir yazısı, deneme sürümü bitene kadar çıkmaması lazım. Çünkü 30 gün boyunca Windows etkin oluyor zaten.
 
@Barisgzl1 Windows zaten kurulmuş. Sistem bana geldiğinde kurulmuştu. Deneme sürümünde Windows'u etkinleştir yazısı, deneme sürümü bitene kadar çıkmaması lazım. Çünkü 30 gün boyunca Windows etkin oluyor zaten.

Vallaha bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı