Windows 10 desteği bittikten sonra hangi işletim sistemi yüklenmeli?

tspmb7

Decipat
RAM
8 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
128 GB SSD
Ekran kartı
Intel HD Graphics 520
Anakart
HP 81A7 version 52.28
İşlemci
Intel i5-6200U
Windows 10 desteği bitti ve yakın zamanda Kaspersky deneme sürem de bitti. Yani güvenliksiz kalacağım anlamına geliyor. Linux'a geçmek istiyorum ama oynadığım bazı oyunlar Linux desteklemiyor. LTSC sürümlerinde Microsoft Store olmadığı için Minecraft indirmekte zorlanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Windows 10 desteği bitti ve aynı zamanda Kaspersky deneme sürem de bitti. Yani güvenliksiz kalacağım anlamına geliyor. Linux'a geçmek istiyorum ama oynadığım bazı oyunlar Linux desteklemiyor. LTSC sürümlerinde Microsoft Store olmadığı için Minecraft indirmekte zorlanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Hangi oyunları oynuyorsun?

Windows 10 desteği bitti ve aynı zamanda Kaspersky deneme sürem de bitti. Yani güvenliksiz kalacağım anlamına geliyor.

fatih-terim-fatih-terimıı (1).gif

Açık söylemem gerekirse desteklerini çekse de saçma sapan sitelerde takılmadığınız sürece herhangi bir güvenlik problemi çekeceğinizi düşünmüyorum, Windows 11 hala problemlerle dolu olduğundan dolayı Windows 10 en çok kullanılan işletim sistemleri arasında.
Bana kalırsa Windows 12 beklenmeli test edilmeli veya Windows 11 tamamen sorunsuz olduğunda geçilmeli.

Windows 10 desteği bitti ve aynı zamanda Kaspersky deneme sürem de bitti. Yani güvenliksiz kalacağım anlamına geliyor. Linux'a geçmek istiyorum ama oynadığım bazı oyunlar Linux desteklemiyor.
Windows 10 desteği biteli daha 2 gün oldu, eğer bilmediğiniz linklere tıklayıp bilmediğiniz şeyleri indirmezseniz bir şey olmaz.
LTSC sürümlerinde Microsoft Store olmadığı için Minecraft indirmekte zorlanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sistemi kurduktan sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp wsreset -i yazarsanız Store yükleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı