Windows 10 desteği bittikten sonra ne yapılmalı?

Spidermangibiyim

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Windows 10 cihazım fakat sürekli güncelleme geliyor güncelleye bastığımda güncellenmiyor,Windows 11 desteklemiyor ne diyorsunuz?
Yinede Windows 11 indireyim mi yoksa IoT LTSC 2024 gibi sürümleri mi kullanayım?
Not:Linux sevmiyorum.Ayrıca İntel İ3.

Kasma donma,oyunlarda fps düşüklüğü yaşar mıyım hocam?
Oyun oynamaksa amacın yeni onlar win 10'da çıkmıyoruz diye bağırana kadar kullanırsın, güncelleme de yaparsın donanıma.

Linux sevmiyorum demeseydin şöyle güzellik vardı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun oynamaksa amacın yeni onlar win 10'da çıkmıyoruz diye bağırana kadar kullanırsın, güncelleme de yaparsın donanıma.

Linux sevmiyorum demeseydin şöyle güzellik vardı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani sevmiyorum derken Linux'ta aynı kaliteyi alabilir miyim? Alırsam kurulum falan nasıl olur?

Yani sevmiyorum derken Linux'ta aynı kaliteyi alabilir miyim? Alırsam kurulum falan nasıl olur?
Her şeyin linux'da çalışabilyorsa alacağın performans win ve mac'den genelde yüksektir. Kurulum için linux bölümündeki arkadaşlara sorabilirsin, atla deve değil ama next next jenerasyonu da değil - next demekden önce okumak gerekiyor ben neye next dedim diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı