Windows 10 desteği sona erdikten sonra 11'e geçmeyenler ne yapmalı?

LTSC demekten dilimizde tüy bitti. Halen millet ''destek bitiyor eyvah win10 pro'm ne olacak?'' diye soruyor. Arkadaşlar LTSC sürümleri 5+5 yıl destek alıyor. LTSC 2021 Windows 10'dur ve 5+5 ile 2031'e kadar destek alacak. Destek bitti bitiyor muhabbetleri customer edition kullananlar için. LTSC yükleyebilirsiniz.

5+5 nedir diye soran olursa yüz bininci kez açıklayayım: 5 yıl ana akım(özellik) ve güvenlik desteği, sonra da 5 yıl sadece güvenlik desteği alıyor.

Ha bunu linuxa geçmeyin demek için söylemedim. Evimde hepsi birbirinden eski 5 bilgisayar var. Hepsinde de nvidia var. Hiçbir linux dağıtımında Windows'ta aldığım performansı alamıyorum çünkü nvidia ile linux tarafı eğer şanslı modellerde değilseniz bayağı sorun çıkarıyor. Yoksa tabi ki linuxa geçebilirsiniz. Güzel öneriler var.

Windows 11'e geçemeyenler ne yapmalı?
Ben yeni nesil bir sistem kullanıyorum. Lakin Windows 10'da kalmaya devam edeceğim. Size önerim ücretsiz ESU programlarına katılmanız.

Windows 11'i sevemedim. Çok mecbur kalmadıkça Windows 10'da hayatımı devam ettirmek istiyorum.

Linux'ta çalışmayan bir program veya oyununuz varsa LTSC.
IoT LTSC 2021 sürümü ile 2032'ye kadar destek alabiliyorsunuz.

Sizi Windows'ta tutan bir şey yoksa Linux.

Bana esu gelmiş, güvenlik güncellemesi alabilirsin diyor ekim 2026'ya kadar onaylayayım mı? Torrent vs. hiçbir şey kullanmıyorum durup dururken hacklenir mi Windows 10?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…