kayra150
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI 945GM3
İşlemci(CPU): Intel Core2 Duo E7300 2.66 ghz
Ekran Kartı(GPU): AMD ATI Radeon HD 2400 PRO
Disk: Hikvision C100 120 GB SSD
Ram: 1 GB
İşletim sistemi: antiX 22 64 bit
Kernel: xanmodv1-lts (6.6.21)
Monitör: Casper926w - 900w
Klavye: Casper K5108
Fare: PGM07
Kulaklık: TIGOES TH-812
LTSC demekten dilimizde tüy bitti. Halen millet ''destek bitiyor eyvah win10 pro'm ne olacak?'' diye soruyor. Arkadaşlar LTSC sürümleri 5+5 yıl destek alıyor. LTSC 2021 Windows 10'dur ve 5+5 ile 2031'e kadar destek alacak. Destek bitti bitiyor muhabbetleri customer edition kullananlar için. LTSC yükleyebilirsiniz.
5+5 nedir diye soran olursa yüz bininci kez açıklayayım: 5 yıl ana akım(özellik) ve güvenlik desteği, sonra da 5 yıl sadece güvenlik desteği alıyor.
Ha bunu linuxa geçmeyin demek için söylemedim. Evimde hepsi birbirinden eski 5 bilgisayar var. Hepsinde de nvidia var. Hiçbir linux dağıtımında Windows'ta aldığım performansı alamıyorum çünkü nvidia ile linux tarafı eğer şanslı modellerde değilseniz bayağı sorun çıkarıyor. Yoksa tabi ki linuxa geçebilirsiniz. Güzel öneriler var.
5+5 nedir diye soran olursa yüz bininci kez açıklayayım: 5 yıl ana akım(özellik) ve güvenlik desteği, sonra da 5 yıl sadece güvenlik desteği alıyor.
Ha bunu linuxa geçmeyin demek için söylemedim. Evimde hepsi birbirinden eski 5 bilgisayar var. Hepsinde de nvidia var. Hiçbir linux dağıtımında Windows'ta aldığım performansı alamıyorum çünkü nvidia ile linux tarafı eğer şanslı modellerde değilseniz bayağı sorun çıkarıyor. Yoksa tabi ki linuxa geçebilirsiniz. Güzel öneriler var.