Windows 10 "diğer kullanıcı" ekranı nasıl kapatılır?

Makaleler
3
Selam. Bugün bilgisayarıma Windows 10 yükledim. Fakat beni sürekli "diğer kullanıcı" ekranıyla karşılıyor. Kullanıcı adıma adım ile parola kısmına parolamı yazıp girebiliyorum. Ama beni ok rahatsız ediyor. Herhangi biri yardımcı olabilir mi? İyi günler.

Windows'u tekrar kurmaktan bahsediyorsunuz o en son yapılacak şey. Şu an Windows'u tekrar kurmadan sorunu çözmeye çalışmalıyız.
  1. Giriş ekranındaki güç butonuna tıkla
  2. Shift tuşuna basılı tutarak "yeniden başlat"a tıklamamız gerekiyor ki güvenli moda girebilelim.
  3. "Bir seçenek belirtin" ekranından "Sorun Giderme"ye, ardından "Gelişmiş Seçenekler"e, onu da takiben "Başlangıç ayarları"na tıklaman gerekiyor.
  4. Yeniden başlat'a tıkla, bilgisayar yeniden başlatıldığında bir seçenek listesi göreceksin. Oradan ağ ile güvenli modu seçerek oturumu şifresiz açabilirsin.
  5. Buradan sonra ayarlara giderek hesapları ayarlayabilirsin. Ben yeni bir hesap açıp admin yetkisi verip, "diğer kullanıcı"yı ise komple kaldırmıştım.
    Bilgisayarı yeniden başlattığında güvenli moddan çıkmış olacaksın ve hesaplar da güvenli modda kaydettiğin gibi kalacak.
    NOT: Alıntıdır.
    Sorununuzu çözer mi?

Gelir hocam maalesef. Özellikle debloat etmek için çok uğraştım. Saatlerimi alır.
Hesabı silemiyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı