B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #1 "Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi" bu ne demek oluyor? Windows orijinal midir? Cevap için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
"Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi" bu ne demek oluyor? Windows orijinal midir? Cevap için teşekkürler.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 2 Şubat 2022 #2 Evet orijinaldir. Zamanında E-postanıza tanımlanan key var ise oradan etkinleşmiştir.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #3 BMKJURB dedi: "Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi" bu ne demek oluyor? Windows orijinal midir? Cevap için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tüm etkinlestirmelerde bu yazıyor zaten. CMD'yi açıp slmgr /xpr yazın. Eğer orada kalıcı etkinleştirme yazıyorsa crack olmayan orijinal Windows'tur. Daha fazla bilgiye ulaşmak için slmgr /dli komutuna da bakabilirsiniz.
BMKJURB dedi: "Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi" bu ne demek oluyor? Windows orijinal midir? Cevap için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tüm etkinlestirmelerde bu yazıyor zaten. CMD'yi açıp slmgr /xpr yazın. Eğer orada kalıcı etkinleştirme yazıyorsa crack olmayan orijinal Windows'tur. Daha fazla bilgiye ulaşmak için slmgr /dli komutuna da bakabilirsiniz.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #4 R.B.D dedi: Evet orijinaldir. Zamanında e-postanıza tanımlanan key var ise oradan etkinleşmiştir. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler. CorkedWine dedi: Tüm etkinlestirmelerde bu yazıyor zaten. CMD'yi açıp slmgr /xpr yazın. Eğer orada kalıcı etkinleştirme yazıyorsa crack olmayan orijinal Windows'tur. Daha fazla bilgiye ulaşmak için slmgr /dli komutuna da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç orijinal olmayan Windows kullanmadığım için bilmiyorum. CorkedWine dedi: Tüm etkinlestirmelerde bu yazıyor zaten. CMD'yi açıp slmgr /xpr yazın. Eğer orada kalıcı etkinleştirme yazıyorsa crack olmayan orijinal Windows'tur. Daha fazla bilgiye ulaşmak için slmgr /dli komutuna da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsinde nasıl yazıyor hocam ilk defa duydum da farklı bir şey yazması gerekmiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
R.B.D dedi: Evet orijinaldir. Zamanında e-postanıza tanımlanan key var ise oradan etkinleşmiştir. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler. CorkedWine dedi: Tüm etkinlestirmelerde bu yazıyor zaten. CMD'yi açıp slmgr /xpr yazın. Eğer orada kalıcı etkinleştirme yazıyorsa crack olmayan orijinal Windows'tur. Daha fazla bilgiye ulaşmak için slmgr /dli komutuna da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç orijinal olmayan Windows kullanmadığım için bilmiyorum. CorkedWine dedi: Tüm etkinlestirmelerde bu yazıyor zaten. CMD'yi açıp slmgr /xpr yazın. Eğer orada kalıcı etkinleştirme yazıyorsa crack olmayan orijinal Windows'tur. Daha fazla bilgiye ulaşmak için slmgr /dli komutuna da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsinde nasıl yazıyor hocam ilk defa duydum da farklı bir şey yazması gerekmiyor mu?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #5 BMKJURB dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Daha önce hiç orijinal olmayan Windows kullanmadığım için bilmiyorum. Hepsinde nasıl yazıyor hocam ilk defa duydum da farklı bir şey yazması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... slmgr /xpr için: slmgr /dli için:
BMKJURB dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Daha önce hiç orijinal olmayan Windows kullanmadığım için bilmiyorum. Hepsinde nasıl yazıyor hocam ilk defa duydum da farklı bir şey yazması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... slmgr /xpr için: slmgr /dli için:
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #6 R.B.D dedi: Evet orijinaldir. Zamanında e-postanıza tanımlanan key var ise oradan etkinleşmiştir. Genişletmek için tıkla... Biraz karasız kaldım hocamda arkadaşın yazdıklarına hepsinde yazıyor mu dijital lisans ile etkinleştirildi.
R.B.D dedi: Evet orijinaldir. Zamanında e-postanıza tanımlanan key var ise oradan etkinleşmiştir. Genişletmek için tıkla... Biraz karasız kaldım hocamda arkadaşın yazdıklarına hepsinde yazıyor mu dijital lisans ile etkinleştirildi.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 2 Şubat 2022 #7 BMKJURB dedi: Biraz karasız kaldım hocamda arkadaşın yazdıklarına hepsinde yazıyor mu dijital lisans ile etkinleştirildi. Genişletmek için tıkla... Eğer Windows etkinleştirildiyse evet yazar ki sizin de etkinleşmiş. Etkinleştirme olmasaydı "etkinleştirin" yazardı. İşletim sisteminiz orijinal içiniz rahat olsun.
BMKJURB dedi: Biraz karasız kaldım hocamda arkadaşın yazdıklarına hepsinde yazıyor mu dijital lisans ile etkinleştirildi. Genişletmek için tıkla... Eğer Windows etkinleştirildiyse evet yazar ki sizin de etkinleşmiş. Etkinleştirme olmasaydı "etkinleştirin" yazardı. İşletim sisteminiz orijinal içiniz rahat olsun.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #8 R.B.D dedi: Eğer Windows etkinleştirildiyse evet yazar ki sizin de etkinleşmiş. Etkinleştirme olsaydı "etkinleştirin" yazardı. İşletim sisteminiz orijinal içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Crack veya orijinal etkinlestirilmis her makinede aynı yazı yazıyor zaten. Slmgr komutları ile öğrenebilirsiniz sadece orijinalliğini.
R.B.D dedi: Eğer Windows etkinleştirildiyse evet yazar ki sizin de etkinleşmiş. Etkinleştirme olsaydı "etkinleştirin" yazardı. İşletim sisteminiz orijinal içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Crack veya orijinal etkinlestirilmis her makinede aynı yazı yazıyor zaten. Slmgr komutları ile öğrenebilirsiniz sadece orijinalliğini.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #9 R.B.D dedi: Eğer Windows etkinleştirildiyse evet yazar ki sizin de etkinleşmiş. Etkinleştirme olmasaydı "etkinleştirin" yazardı. İşletim sisteminiz orijinal içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Yok yani KMS programı kullanıldıysa bile o yazı yazar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
R.B.D dedi: Eğer Windows etkinleştirildiyse evet yazar ki sizin de etkinleşmiş. Etkinleştirme olmasaydı "etkinleştirin" yazardı. İşletim sisteminiz orijinal içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Yok yani KMS programı kullanıldıysa bile o yazı yazar mı?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #10 BMKJURB dedi: Yok yani KMS programı kullanıldıysa bile o yazı yazar mı? Genişletmek için tıkla... Yazar. Dediğim komutları girer misiniz?
BMKJURB dedi: Yok yani KMS programı kullanıldıysa bile o yazı yazar mı? Genişletmek için tıkla... Yazar. Dediğim komutları girer misiniz?