B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #11 CorkedWine dedi: Yazar. Dediğim komutları girer misiniz? Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor.
CorkedWine dedi: Yazar. Dediğim komutları girer misiniz? Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #12 BMKJURB dedi: Kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman, makineniz orijinal Windows kullaniyor.
BMKJURB dedi: Kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman, makineniz orijinal Windows kullaniyor.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #13 CorkedWine dedi: Tamamdır o zaman, makineniz orijinal Windows kullaniyor. Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü mü oluyor hocam bu.
CorkedWine dedi: Tamamdır o zaman, makineniz orijinal Windows kullaniyor. Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü mü oluyor hocam bu.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #14 BMKJURB dedi: Anakarta gömülü mü oluyor hocam bu. Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz. Onun için slmgr /dli yazınız. Fotoğraftaki gibi OEM_DM channel yazısı varsa anakarta gömülüdür.
BMKJURB dedi: Anakarta gömülü mü oluyor hocam bu. Genişletmek için tıkla... Onu bilemeyiz. Onun için slmgr /dli yazınız. Fotoğraftaki gibi OEM_DM channel yazısı varsa anakarta gömülüdür.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #15 CorkedWine dedi: Onu bilemeyiz. Onun için slmgr /dli yazınız. Eki Görüntüle 1292895 Fotoğraftaki gibi OEM_DM channel yazısı varsa anakarta gömülüdür. Genişletmek için tıkla... RETAIL yazıyor hocam.
CorkedWine dedi: Onu bilemeyiz. Onun için slmgr /dli yazınız. Eki Görüntüle 1292895 Fotoğraftaki gibi OEM_DM channel yazısı varsa anakarta gömülüdür. Genişletmek için tıkla... RETAIL yazıyor hocam.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #16 BMKJURB dedi: RETAIL yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Lisansınız orijinal ama anakarta gömülü değil.
BMKJURB dedi: RETAIL yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Lisansınız orijinal ama anakarta gömülü değil.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #17 CorkedWine dedi: Lisansınız orijinal ama anakarta gömülü değil. Genişletmek için tıkla... Önemli olan orjinall olması bence arasındaki fark nedir?
CorkedWine dedi: Lisansınız orijinal ama anakarta gömülü değil. Genişletmek için tıkla... Önemli olan orjinall olması bence arasındaki fark nedir?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #18 BMKJURB dedi: Önemli olan orjinall olması bence arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Birisi bilgisayarı aldığınızda anakartta gelir diğerini siz satın alırsınız. Tek fark bu, önemli bir farkı yok. Orijinal olması yeterli.
BMKJURB dedi: Önemli olan orjinall olması bence arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Birisi bilgisayarı aldığınızda anakartta gelir diğerini siz satın alırsınız. Tek fark bu, önemli bir farkı yok. Orijinal olması yeterli.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 2 Şubat 2022 #19 CorkedWine dedi: Birisi bilgisayarı aldığınızda anakartta gelir diğerini siz satın alırsınız. Tek fark bu, önemli bir farkı yok. Orijinal olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam PC'yi yeni almıştım bir sorayım dedim aydınlattınız beni teşekkürler. CorkedWine dedi: Birisi bilgisayarı aldığınızda anakartta gelir diğerini siz satın alırsınız. Tek fark bu, önemli bir farkı yok. Orijinal olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Retail key hocam bu arada tek bir defa kullanılabiliyormuş araştırdım biraz ne kadar doğru bilmiyorum fakat. Son düzenleme: 2 Şubat 2022
CorkedWine dedi: Birisi bilgisayarı aldığınızda anakartta gelir diğerini siz satın alırsınız. Tek fark bu, önemli bir farkı yok. Orijinal olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam PC'yi yeni almıştım bir sorayım dedim aydınlattınız beni teşekkürler. CorkedWine dedi: Birisi bilgisayarı aldığınızda anakartta gelir diğerini siz satın alırsınız. Tek fark bu, önemli bir farkı yok. Orijinal olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Retail key hocam bu arada tek bir defa kullanılabiliyormuş araştırdım biraz ne kadar doğru bilmiyorum fakat.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2022 #20 BMKJURB dedi: Sağ olun hocam PC'yi yeni almıştım bir sorayım dedim aydınlattınız beni teşekkürler. Retail key hocam bu arada tek bir defa kullanılabiliyormuş araştırdım biraz ne kadar doğru bilmiyorum fakat. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. O MAK keylerde geçerli. Keyinizi bir yere not edin, formatlarda kullanabilirsiniz.
BMKJURB dedi: Sağ olun hocam PC'yi yeni almıştım bir sorayım dedim aydınlattınız beni teşekkürler. Retail key hocam bu arada tek bir defa kullanılabiliyormuş araştırdım biraz ne kadar doğru bilmiyorum fakat. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. O MAK keylerde geçerli. Keyinizi bir yere not edin, formatlarda kullanabilirsiniz.