Windows 10 DirectX Yükleme Sorunu

ysntbkn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus X541U, Intel i5, Nvidia Geforce 920M sistemli laptopa sahibim. DirectX setuplarken .log hatası alıyorum, resmini ekledim. Şu an büyük sistemli birkaç oyun açılıyor, ama çoğu oyun DirectX yükleyemediği için çalışmıyor, çalışan bir tanesinden de ses gelmiyor. Virüs programından sonra başıma geldi bu hata DLL'leri silmişti onları bir şekil hallettim, anti'yi de sildim ama bu sefer DirectX yükleyemiyorum. Windows, ekran kartı güncel.

hata1.png
hata2.png
hata3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
"Denetim Masası --> Programlar --> Programlar ve Özellikleri --> Windows Özelliklerini Aç veya Kapat"

Bu kısımdan "Eski Bileşenler" dizinindeki "DirectPlay"ı işaretleyip aktif etmeniz yeterlidir.

Halen sorunlar yaşarsanız da sistem dosyalarına zararlı bulaşıp sildiği için sistemi Windows kurulum diski ile onarmanız gerekecek.

Yanıtınız için teşekkür ederim ancak işe yaramadı yine aynı hatalarla karşı karşıyayım , Laptop yeni olduğundan formatlamak istemiyorum asusun birçok yazılımı bulunuyor, çÇoğu bilgisayarda Recovery var bende yok Bu orma işini nasıl yapacağım ?

"Denetim Masası --> Programlar --> Programlar ve Özellikleri --> Windows Özelliklerini Aç veya Kapat"

Bu kısımdan "Eski Bileşenler" dizinindeki "DirectPlay"ı işaretleyip aktif etmeniz yeterlidir.

Halen sorunlar yaşarsanız da sistem dosyalarına zararlı bulaşıp sildiği için sistemi Windows kurulum diski ile onarmanız gerekecek.

Yanıtınız için teşekkür ederim ancak işe yaramadı yine aynı hatalarla karşı karşıyayım. Laptop yeni olduğundan formatlamak istemiyorum. Asus'un birçok yazılımı bulunuyor. Çoğu bilgisayarda recovery var, bende yok. Bu onarma işini nasıl yapacağım ? CD yokta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı