Windows 10 Disk 1 yok

KeaLegend

Hectopat
Merhaba, aşağıdaki konuya göre USB'ye Windows 10 işletimini yazdım, kurdum. Yalnız kafama bir şey takıldı bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Video'da Disk 0: C - Disk 1: D

Bende ise Disk 0'da C ve D ikisi de aynı yerde
bir problem olur mu? Bilgisayar zarar gördüğü zaman formatlarken aynı yerde olduğu için D diskine de format atmış olur muyum? Dosya aktarırken daha mı yavaş olur?

Düşünceleriniz neler ve önerileriniz var mı?

@Recep Baltaş @Asım Demir

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmaz. Benim de C: ve D: aynı HDD içindeydi. Hard diskim patates olunca Ubuntu ile C:'yi silip D:'deki verilerim kalmıştı yerinde.

Aynı diski 2 ye bölmüşsünüz burada bir problem yok. Formatlarken sadece C: yi silerseniz D: ye bir şey olmaz. Yavaş aktarma konusu ise, diskin hızları ne kadar ise o hızlarda kopyalamaya devam edersiniz.
Kafamdaki de soru o zaten Disk : 0 'da göründüğü için C ve D format sırasında D diski de arada kaynar mı? Disk : 1 'e D 'yi ayarlayabilir miyim ve ayarlamaya gerek var mı?

Kafamdaki de soru o zaten Disk : 0 'da göründüğü için C ve D format sırasında D diski de arada kaynar mı? Disk : 1 'e D 'yi ayarlayabilir miyim ve ayarlamaya gerek var mı?
Disk 1 olması için ayrı bir fiziksel disk takmanız gerek. Format esnasında diski komple biçimlendirirseniz D: de gider C: de. Sadece C: yi biçimlendirip oraya kurulum yapmanız gerekmekte.

Disk 1 olması için ayrı bir fiziksel disk takmanız gerek. Format esnasında diski komple biçimlendirirseniz D: de gider C: de. Sadece C: yi biçimlendirip oraya kurulum yapmanız gerekmekte.

Bu konuya göre yapıyordum disk kısmına gelince ben komple sildim Disk 0 ve Disk 1 zaten vardı. Yeni dediğim zaman sadece Disk 0 oluştu, Disk 1 bir daha gelmedi.

Bilgisayarda kaç HDD takılı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…