Windows 10 Disk 1 yok

KeaLegend

Hectopat
Merhaba, aşağıdaki konuya göre USB'ye Windows 10 işletimini yazdım, kurdum. Yalnız kafama bir şey takıldı bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Video'da Disk 0: C - Disk 1: D

Bende ise Disk 0'da C ve D ikisi de aynı yerde
bir problem olur mu? Bilgisayar zarar gördüğü zaman formatlarken aynı yerde olduğu için D diskine de format atmış olur muyum? Dosya aktarırken daha mı yavaş olur?

QbwMOQ.png

Düşünceleriniz neler ve önerileriniz var mı?

@Recep Baltaş @Asım Demir

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aşağıdaki konuya göre USB'ye Windows 10 işletimini yazdım, kurdum. Yalnız kafama bir şey takıldı bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Video'da Disk 0: C - Disk 1: D

Bende ise Disk 0'da C ve D ikisi de aynı yerde
bir problem olur mu? Bilgisayar zarar gördüğü zaman formatlarken aynı yerde olduğu için D diskine de format atmış olur muyum? Dosya aktarırken daha mı yavaş olur?

QbwMOQ.png

Düşünceleriniz neler ve önerileriniz var mı?

@Recep Baltaş @Asım Demir
Sıkıntı olmaz. Benim de C: ve D: aynı HDD içindeydi. Hard diskim patates olunca Ubuntu ile C:'yi silip D:'deki verilerim kalmıştı yerinde.

Aynı diski 2 ye bölmüşsünüz burada bir problem yok. Formatlarken sadece C: yi silerseniz D: ye bir şey olmaz. Yavaş aktarma konusu ise, diskin hızları ne kadar ise o hızlarda kopyalamaya devam edersiniz.
Kafamdaki de soru o zaten Disk : 0 'da göründüğü için C ve D format sırasında D diski de arada kaynar mı? Disk : 1 'e D 'yi ayarlayabilir miyim ve ayarlamaya gerek var mı?

Kafamdaki de soru o zaten Disk : 0 'da göründüğü için C ve D format sırasında D diski de arada kaynar mı? Disk : 1 'e D 'yi ayarlayabilir miyim ve ayarlamaya gerek var mı?
Disk 1 olması için ayrı bir fiziksel disk takmanız gerek. Format esnasında diski komple biçimlendirirseniz D: de gider C: de. Sadece C: yi biçimlendirip oraya kurulum yapmanız gerekmekte.

Disk 1 olması için ayrı bir fiziksel disk takmanız gerek. Format esnasında diski komple biçimlendirirseniz D: de gider C: de. Sadece C: yi biçimlendirip oraya kurulum yapmanız gerekmekte.

Bu konuya göre yapıyordum disk kısmına gelince ben komple sildim Disk 0 ve Disk 1 zaten vardı. Yeni dediğim zaman sadece Disk 0 oluştu, Disk 1 bir daha gelmedi.

Bu konuya göre yapıyordum disk kısmına gelince ben komple sildim Disk 0 ve Disk 1 zaten vardı. Yeni dediğim zaman sadece Disk 0 oluştu, Disk 1 bir daha gelmedi.
Bilgisayarda kaç HDD takılı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı