Merhaba 2 gündür bilgisayarımda en ufak bir şeyi yüklemeye çalışırsam disk 100 hatası alıyorum ve HDD'imin kendini resetleme sesi geliyor ve ekranda donuyor. En sonundada mavi ekran verip yeniden başlatıyor.
Merhaba 2 gündür bilgisayarımda en ufak bir şeyi yüklemeye çalışırsam disk 100 hatası alıyorum ve HDD'imin kendini resetleme sesi geliyor ve ekranda donuyor. En sonundada mavi ekran verip yeniden başlatıyor.
Kusura bakmayın bu technopat.net hesabı ana hesabım değil ayda bir giriyorum yeni gördüm ben kendime 2.el 500tl bandına bunu aldım ama sıfırını almanızı önermem Bi 500da haa ekleyip daha iyisini alabilirsiniz örnek buna bakabilirsiniz ya da bu listeye bakınız burada en baştaki mld m500ultra haricinde güzel denilebilir mld ye ise ben artık güvenmiyorum çünkü 1yıl içerisinde sağlığı bitiyor ve zaten bir SSD yi yaklaşık 3yıl kullanmak isteriz mld nin 7300mb olmasına kanmayınız gerisi güzel denilebilir