Windows 10 Disk %100 Kullanım Sorunu

Ne kadar optimize etmeye çalışırsan çalış Windows 10 HDD'lerde böyle bir sorun yapıyor. Nedeni ise pek çok işlemi ön belleğe alması. Kesin çözüm SSD almak. Aynı sorunu yaşamıştım SSD aldıktan sonra sorun kalmamıştı.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım kendimi bildim bileli HDD ile kullanırım arada update yaparken disk kullanımı %100 olması hariç hiçbir sorunla karşılaşmadım. Boştaki değerleride bu şekildedir. Donanım kaynaklı sorun olmadığını düşünüyorum. PC kendi içinde derin bir temizlik, tarama ve hızlandırma yöntemlerine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.
11.jpg

Yanlış bilgilendirme yapmayalım kendimi bildim bileli HDD ile kullanırım arada update yaparken disk kullanımı %100 olması hariç hiçbir sorunla karşılaşmadım. Boştaki değerleride bu şekildedir. Donanım kaynaklı sorun olmadığını düşünüyorum. PC kendi içinde derin bir temizlik, tarama ve hızlandırma yöntemlerine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Eki Görüntüle 343471
Cevabınız için teşekkür ederim haklısınız dediğiniz gibi kapsamlı bir tarama yapıp sonuçlarını yazacağım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı