Windows 10 Disk Birleştirme Sorunu

RidoAs

Kilopat
Dün 2. hard disk aldım. Eski diskimin C ve D diskini birleştirmek istedim, fakat yapamadım.
Biçimlendirme işlemi olmayınca internete bir bakayım dedim. Orada C diskini etkin yapıp PC'yi tekrar başlat yazıyordu. C bölümünü seçip etkin hale getirip reset attım, bir daha Windows açılmadı. Siyah ekran ve boot/bcd gibi bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı acaba? 2 saattir bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows üzerinden diskleri birleştiremezsiniz diye biliyorum. Windows kurulumunda diskleri komple sildikten sonra istediğiniz şekilde ayırabilir veya tek bölüm olarak komple alan oluşturabilirsiniz.
Yeni taktigim diskte Windows 7 yüklüydü 2 bolum olarak göründü disk yönetiminden g ve h yi bicimlendirip tek bir bölüm haline getirdim fakat Windows 10 kurulu eski diskimdeki bölümleri birlestiremedim Windowsun kurulu bölümünü ( yani C ) etkin olarak işaretleyip restart çektim sonrasında Windows bir daha açılmadı \boot\bcd 0xc000000f hatası verip kendi kendine reset atıyor PC sorunu nasıl çözebiliriz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı