Temiz iPhone X alınır mı?

Hocam güncellemeyi kesince tam olarak ne oluyor ki. Güvenlik güncellemelerini almaya devam etmiyor mu? Bir de iOS 16 yetersiz mı gelir günümüzde.

Hocam pili orijinal kendi pili. İleride 1000 TL'ye değiştiririm. Adam rahat götürüyor hala dedi. 74 çok mu kötü?

Hocam ne iOS 16'sı iOS 26 geçen ay çıktı. iOS kullanmak yerine Android kullanmak daha akıl karı olur.

Hocam SE2 mesela iOS26 alıyor ama X tarafındayım. Yani çok güncel sürüm kullanmayınca uygulamalar mı açılmıyor anlamadım. 3 yıl neredeyse bir şey yapamadan götürse beni yeter.

Hocam iPhone kullanıyorsunuz bu Android kadar donanımsal olarak sağlam değil. İlk olarak pil ömrü Android'lere nazaran 2 kat daha hızlı bitiyor. Üstüne üstlük kılıf ve koruyucu ekran bile kullansanız köşelerden gelen darbelere karşı çok dayanıksız. İşlemcisini yaktığım Redmi Note 10 promu duvardan duvara vurduktan sonra (cidden duvara attım kaç kere tüm gücümle) bile herhangi bir kasma donma olmadan çalıştığına şahit oldum ben. Kozmetik hasarı (çizik, ezik) saymazsak tabii. 2 3 yıllık süreçte sağlam kalabileceğini düşünmüyorum ben. Ayrıca 7500 lira fiyat bandınız var. İki markayı da alsan ikisinde de bir arıza olsa hemen aldıktan sonra Android telefonların parçaları da daha ucuz oluyor onu daha ucuza tamir edersiniz. 7500 liraya sağlam telefon bulmak biraz zor çünkü.

Hocam iPhone kullanıyorsunuz bu Android kadar donanımsal olarak sağlam değil. İlk olarak pil ömrü Android'lere nazaran 2 kat daha hızlı bitiyor. Üstüne üstlük kılıf ve koruyucu ekran bile kullansanız köşelerden gelen darbelere karşı çok dayanıksız. İşlemcisini yaktığım Redmi Note 10 promu duvardan duvara vurduktan sonra (cidden duvara attım kaç kere tüm gücümle) bile herhangi bir kasma donma olmadan çalıştığına şahit oldum ben. Kozmetik hasarı (çizik, ezik) saymazsak tabii. 2 3 yıllık süreçte sağlam kalabileceğini düşünmüyorum ben. Ayrıca 7500 lira fiyat bandınız var. İki markayı da alsan ikisinde de bir arıza olsa hemen aldıktan sonra Android telefonların parçaları da daha ucuz oluyor onu daha ucuza tamir edersiniz. 7500 liraya sağlam telefon bulmak biraz zor çünkü.

Hocam o zaman bütçemi biraz daha arttırıp 2.el iPhone 11 mi alayım? Onun da ekranı kötü ama.

Hocam o zaman bütçemi biraz daha arttırıp 2.el iPhone 11 mi alayım? Onun da ekranı kötü ama.

Onların da desteği bitiyor Apple'ın planlı eskitme listesine gidecek en güncel telefonu. Destek bittikten sonra sana fark ettirmeden performanstan düşecek cihaz bizzat iPhone 6 kullandığım zamanlar görmüştüm. İlk çıktığı zamanla aynı kondisyonda olmasına rağmen kasıyordu cihaz bellek dolu değilken bile. Dostum bana güven ve Android al o fiyatlara hangi telefonu alsan kasacak az çok Android de IPhone'da. Hiç olmazsa Android daha uzun götürür seni. 2-3 sene para biriktirince inşallah en güzel telefonlar senin olur.

Ve sakın ucuz diye kaçak cihazlara itibar etme yurt dışı iPhone cihazlara direnç IMEI atmak imkansıza yakın bir zorlukta. Üstüne atılan direnç de tutmaz. Kaçak telefon alınmaz.

Onların da desteği bitiyor Apple'ın planlı eskitme listesine gidecek en güncel telefonu. Destek bittikten sonra sana fark ettirmeden performanstan düşecek cihaz bizzat iPhone 6 kullandığım zamanlar görmüştüm. İlk çıktığı zamanla aynı kondisyonda olmasına rağmen kasıyordu cihaz bellek dolu değilken bile. Dostum bana güven ve Android al o fiyatlara hangi telefonu alsan kasacak az çok Android de IPhone'da. Hiç olmazsa Android daha uzun götürür seni. 2-3 sene para biriktirince inşallah en güzel telefonlar senin olur.

Ve sakın ucuz diye kaçak cihazlara itibar etme yurt dışı iPhone cihazlara direnç IMEI atmak imkansıza yakın bir zorlukta. Üstüne atılan direnç de tutmaz. Kaçak telefon alınmaz.

Sağ olun hocam. Şu an kullandığım Android'den memnun değilim kamerası vs. ilk defa iOS kullanmak istiyorum 2-3 yıllık zarfta kullanmayı düşündüğüm değişensiz tamamen orijinal X te neredeyse beklentim de yok gibi. Kamerası eski Android imden iyi olsun yeter şu an Realme 10 kullanıyorum. Artık iOS deneyimlemek istiyorum. 2-3 sene kılıf ve ekran korumayla kullanacağım. Pili de orijinal 74 ileride 1000 TL'ye değiştiririm hem. Bir tane arkadaşım var hala iPhone 7 kullanıyor.Yaptığım şeyler sadece whatsapp instagram kamera ve Spotify bu kadar.

Sosyal medya kullanımı için falan hala yeterli olabilir fakat yine de almamalısın bence. Onun yerine S21 FE falan bak. Ama ille de iOS olsun diyorsan alabilirsin bir şey diyemem.

Sağ olun hocam. Şu an kullandığım Android'den memnun değilim kamerası vs. ilk defa iOS kullanmak istiyorum 2-3 yıllık zarfta kullanmayı düşündüğüm değişensiz tamamen orijinal X te neredeyse beklentim de yok gibi. Kamerası eski Android imden iyi olsun yeter şu an Realme 10 kullanıyorum. Artık iOS deneyimlemek istiyorum. 2-3 sene kılıf ve ekran korumayla kullanacağım. Pili de orijinal 74 ileride 1000 TL'ye değiştiririm hem. Bir tane arkadaşım var hala iPhone 7 kullanıyor. Yaptığım şeyler sadece WhatsApp Instagram kamera ve Spotify bu kadar.

Bu kadar çok istiyorsan bir şey diyemem ama alabilirsen XR al onlar daha dolu oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı