Merhabalar.
Kaspersky AV'sini yüklerken bir takım problemlerle karşılaştım. Çözümünü de bilmediğimden ötürü, Güvenlik kategorisine konu açtım.
@Murat5038 tarafından inceledi ve sonuç olarak bunun bir disk problemi olduğundan bahsetti. Ben de bunun çözümü hakkında bir fikir sahibi olmadığım için size sormak istedim.
Sözü geçilen konu:
Kaspersky Yükleme Hatası - Technopat Sosyal
> İkinci sayfada Murat adlı kullanıcının disk problemi kanısına vardığını görebilirsiniz.
• Öncelikle, yaklaşık 20 günden beri -belki daha fazla- Windows açılırken, siyah ekranda scanning and repairing disc (bu tarzda bir uyarı) yazısı geliyor, otuz saniye boyunca bir şeyleri düzeltip, öyle windows ekranı açılıyor. Buna ek yaklaşık bir aydan beri bilgisayarımda bir ağırlık, bazı programları açarken direkt kapanması veyahut hiç açılmaması gibi problemlerle karşı karşıyayım. Dell 7559 model laptop sahibiyim, yaklaşık dördüncü senesinde lâkin şu yapmış olduğu hatalar ve söz konusu yavaşlıklar, beni çileden çıkarıyor. 1980 model laptop kullanıyormuş hissiyatından nefret ediyorum.
• Görev yöneticisinden disk kullanımına baktığımda öyle anormal bir şey göremiyorum. Bazı updateler, bazı programların kullanma durumuna göre ara ara yükseliyor (belki 90-100) sonra stabil konuma geri geliyor. Herhangi bir problem olup olmadığını anlamak için yükleyip, sistemi taratabileceğim bir uygulama biliyor musunuz? Nasıl çözerim?
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.