Windows 10 disk yedekleyerek format nasıl atılır?

BurakCanDG

Hectopat
Daha fazla  
Hayatımda hiç format atmadım ve Windows hakkında çok bir fikrim yok. En son 2 yıl önce Windows 10'un kendi ayarlarından sıfırlamıştım fakat çok rahatlatmamıştı bilgisayarı. Son zamanlarda yavaşladı ve sorunlar çıkmaya başladı.

Elimde 8 GB bir USB var, bilgisayarda bulunan 2 diskin fotoğrafını ek olarak koydum. D diskini yedekleyip diğer her şeyi silmek istiyorum. Bilgisayarın özelliklerini de koyarım eke. Bir video izledim USB ile yapma hakkında fakat pek bir şey anlamadım, basitçe adım adım ne yapacağımı anlatabilecek bir babayiğit var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    4,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda hiç format atmadım ve Windows hakkında çok bir fikrim yok. En son 2 yıl önce Windows 10'un kendi ayarlarından sıfırlamıştım fakat çok rahatlatmamıştı bilgisayarı. Son zamanlarda yavaşladı ve sorunlar çıkmaya başladı.

Elimde 8 GB bir USB var, bilgisayarda bulunan 2 diskin fotoğrafını ek olarak koydum. D diskini yedekleyip diğer her şeyi silmek istiyorum. Bilgisayarın özelliklerini de koyarım eke. Bir video izledim USB ile yapma hakkında fakat pek bir şey anlamadım, basitçe adım adım ne yapacağımı anlatabilecek bir babayiğit var mıdır?

Biçimlendirme yaparken sadece C diskini biçimlendirirsiniz. Mümkün.
Bu cevabı başka bir konudan aldım ve daha detaylı açıklamalar içinde o konuya bakabilirsiniz konunun linki: https://www.technopat.net/sosyal/ko...ken-d-diskini-yedeklemek-muemkuen-mue.952121/

Formatlama ekranında disk bölümünde hangi diski korumak istiyorsanız ona dosyaları yedekleyin Windows dosyalarını içermemesi temiz bir kurulum için daha iyi olur formatlama ekranında zaten disk seçme ekranı geliyor oradan C diskini silerseniz D korunmuş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı