Windows 10 diskler değişti

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Dual boot olacak şekilde Windows 10'un yanına Vista kurmuştum, hevesimi aldım ondan sonra Windows 10 22H2 kurdum (Vista'lı olan diske), şimdi ise yeni bir disk çıktı ve Windows'un kurulu olduğu disk C: değil E: olarak gözüküyor, alttaki resme bakarsanız daha iyi anlarsınız, eski haline nasıl çeviririm? Yani resimdeki sistem ayrıldı'yı gizleyip Windows'un kurulu olduğu diski nasıl C: Yaparım?

1724965150174.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklınızda olsun; yaptığınız işlem Windows klasöründeki Setup'a çift tıklamakla birebir aynı. :)

Hocam niyeyse öyle açmayı sevmiyorum :D böyle şeyler kullanınca sanki daha da iyi olacakmış gibime geliyor. Sonuç değişmeyecek ama olsun :)

Komutu girip Enter'a basınca insan kendini bir an yazılımcı gibi hissediyor de mi? :)

Harbiden öyle :D sanki çok zor bir şey başarmışsın hissiyatına kapılıyorsun ama yaptığının iki tane tuşa basmaktan bir farkı yok.

@turko35408 hocam kurulum bitti Windows C: Dizinine taşındı, fakat sistem ayrıldı nedense yüzsüzce duruyor. Onu AOMEI programı ile silip C: Ye katsam ne olur?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı