Windows 10 diskteki verileri silmeden formatlanır mı?

YiğitSRN

Hectopat
Daha fazla  
Önceden formatlayacağım zaman SSD çıkartıp diğer bilgisayara takıyordum, sonra bir uygulamadan tamamen sıfırlıyordum fakat şu an M.2 kullanıyorum. Sorum şu flash belleğim var fakat bunu takarsam diskin içindeki şeyleri silmeden formatlama yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmadan önce bir D diski oluşturup dosyalarınızı oraya atın, ardından C'ye temiz kurulumunuzu yapın. O zaman verileriniz kalır.

flash bellek var zaten onla olmaz mı?
Yapilabilir. Bilgisayarinizi acin Windows 10'u İndirin bunu yukleyin (Win 10 yapacaksaniz.)Bu bilgisayari simdi yükselt diye bir secenek var secin. Sonrasinda size dosyalarimi sakla veya sil diye sorar. Sakla deyin ve format atin.
Format atmadan önce bir D diski oluşturup dosyalarınızı oraya atın, ardından C'ye temiz kurulumunuzu yapın. O zaman verileriniz kalır.
veriler şu an önemli değil, önceden ssdyi başka bilgasayarı atıp uygulamadan formatlıyordum şimdi m.2 var bende. Diğer bilgasayar m.2yi desteklemiyor

Sizi anlamakta aşırı güçlük geçiyorum. Şu an normal bir şekilde format mı atmak istiyorsun? Disk seçme ekranına gel. O zaman buraya at, yardımcı olalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı