Windows 10 "DistributedCOM 10010" Hatası

Bilgisayarımda olay görüntüleyicisinden bakınca en çok hata aldığım hata bu. Bunu nasıl çözebilirim ve neden kaynaklanıyor bu problem? Format attım yine bu hatayı alıyorum.

Kod:
- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
  <Provider Name="Microsoft-Windows-DistributedCOM" Guid="{1B562E86-B7AA-4131-BADC-B6F3A001407E}" EventSourceName="DCOM" />
  <EventID Qualifiers="0">10010</EventID>
  <Version>0</Version>
  <Level>2</Level>
  <Task>0</Task>
  <Opcode>0</Opcode>
  <Keywords>0x8080000000000000</Keywords>
  <TimeCreated SystemTime="2020-12-29T20:48:06.5923976Z" />
  <EventRecordID>12240</EventRecordID>
  <Correlation ActivityID="{e9631357-0c62-4325-9aad-04f44f184b07}" />
  <Execution ProcessID="1256" ThreadID="3520" />
  <Channel>System</Channel>
  <Computer>DESKTOP-ADH9UPE</Computer>
  <Security UserID="S-1-5-21-3364823860-643650296-1835934523-1001" />
  </System>
- <EventData>
  <Data Name="param1">{20532D01-15BE-4BB9-A727-CA34555D881C}</Data>
  </EventData>
  </Event>

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırayla hepsini mi deneyeceğim kurtulmak için? Bir de sende düzgünken bende neden öyle gözüküyor onu da anlamadım.
Benim aklıma, kurulum medyasını hazırladığın sürümden kaynaklı olduğu geliyor. Yani hatalı bir ISO olabilir ya da farklı bir Windows 10 sürümü kullanıyorsundur.
Aynı ISO'dan farklı kurulum medyaları oluşturdun mu?

Bir de Windows onarma komutları var;
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Eki Görüntüle 812501

Yani donanımsal bir arıza falan değil bu anlattıklarım bu konuda?
Ana kart değiştirdiğini söyledin ve defalarca format attığını söyledin. Donanım aklıma gelmedi pek.

Bir de Windows onarma komutları var;
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Denedim Scannow da denedim. Hatada çıkmadı dosyalarımda. CCleaner ile de kayıt defteri girdileri ve kalıntıları temizledim.

Peki bu mouse imleci kasması dediğim sıralarda olması neyden kaynaklanabilir?

Denedim Scannow da denedim. Hatada çıkmadı dosyalarımda. CCleaner ile de kayıt defteri girdileri ve kalıntıları temizledim.

Peki bu mouse imleci kasması dediğim sıralarda olması neyden kaynaklanabilir?
Fare imlecinin, takılarak hareket etmesi durumu bir çok şey olabilir. Mesela benim arkadaşın AMD ekran kartının son sürümlerinde kullandığın senin sorun oluşuyor ve eski sürüm kullanmak zorunda kalıyor.
@SunSet, kanka bence Home Single Language kullan. PRO'da çok fazla hizmet var. Oyun oynayan, kod yazan, render falan yapanlar için uygun değildir PRO.

AMD ekran kartının son sürümlerinde kullandığın senin sorun oluşuyor ve eski sürüm kullanmak zorunda kalıyor.
Bak ben de AMD ile ilgili düşünüyorum ve AMD işlemci, ekran kartı. Zaten o sırada touchpad ile problem yok, acaba USB etkiliyor bir şeyleri anlamadım.

Bunu silemedim hata verdi.

Bak ben de AMD ile ilgili düşünüyorum ve AMD işlemci, ekran kartı. Zaten o sırada touchpad ile problem yok, acaba USB etkiliyor bir şeyleri anlamadım.

Bunu silemedim hata verdi.

Eki Görüntüle 812503

Kanka ben de anlamadım. Zaten Dcomcnfg'de, kırmızı cross gösteriyor. Orada koptum ben XD.

Kanka zaten format atmışın defalarca ve bilgisayarın boştur şu an. Home Single Languge denesene bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…