Bilgisayarımda olay görüntüleyicisinden bakınca en çok hata aldığım hata bu. Bunu nasıl çözebilirim ve neden kaynaklanıyor bu problem? Format attım yine bu hatayı alıyorum.
İşte niye? Pro kullanıyorum ve güncel Win 10. Devamlı format atıp SSD yazma ömrünü falan gereksiz niye düşüreyim Bir de LAN veya Wi-Fi devre dışı bırakınca saniyelik farem imleci oynatırken kasıyor.
İşte niye? Pro kullanıyorum ve güncel Win 10. Devamlı format atıp SSD yazma ömrünü falan gereksiz niye düşüreyim Bir de LAN veya Wi-Fi devre dışı bırakınca saniyelik farem imleci oynatırken kasıyor.
Benim aklıma, kurulum medyasını hazırladığın sürümden kaynaklı olduğu geliyor. Yani hatalı bir ISO olabilir ya da farklı bir Windows 10 sürümü kullanıyorsundur.
Aynı ISO'dan farklı kurulum medyaları oluşturdun mu?
Fare imlecinin, takılarak hareket etmesi durumu bir çok şey olabilir. Mesela benim arkadaşın AMD ekran kartının son sürümlerinde kullandığın senin sorun oluşuyor ve eski sürüm kullanmak zorunda kalıyor. @SunSet, kanka bence Home Single Language kullan. PRO'da çok fazla hizmet var. Oyun oynayan, kod yazan, render falan yapanlar için uygun değildir PRO.