Windows 10 Donma ve İşlem Yapamama Sorunu

alwayshp

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce yeni bir PC topladım. Ancak 1 ay önce oynadığım oyunlar esnasında bilgisayar birden donup kalıyor ve hiçbir işlem yapılamıyor. Kasanın reset tuşu da işlev görmüyor. Ancak kasanın power tusuna uzun basarak bilgisayarı kapatabiliyorum. Önceden oyunla ilgili sorun oldugunu düşünüyordum ancak farklı 2 oyunda da aynı sorunla karsılastım. Günde 1 kere de yapsa can sıkıcı oluyor. Sıcaklıklar oyun oynadığım esnada normal düzeyde. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Windows 10 kullanıcısıyım.

Oyun içindeki değerleri mümkünse videoya çekerek. Yok yapamam dersen fotoğraf da idare eder. Technopat'ın bununla ilgili bir videosu var, bakıp yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşlemci, ekran kartı, RAM sıcaklığı ve kullanımını göster.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2x4 RAM kullanıyorum.Değerlerde CPU kullanımı sanki biraz benim gözüme çarptı bunu daha önce görememiştim. %90 normal bir değer değil gibi sanki ?

Tam sisteminizi yazarsanız arkadaşlar daha rahat yardım edebilir diye düşünüyorum. Farklı bir işletim sisteminde denediniz mi? 8.1 vb belki yazılımsaldır.

Sistemim bu şekilde.

Dosya Ekleri

• sistem.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 238
Bütün sürücüleriniz güncel mi? Güncel değilse güncelleyin ve eksik bir sürücünüz varsa yükleyin. Birde şunları deneyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…