Windows 10 Donma ve İşlem Yapamama Sorunu

@G4560 Power supply'ın ne olduğunu bilmiyorsunuz sandım, meğer arkadaşa model soruyormuşsunuz. Epic fail oldum, kusura bakmayın. :D
Sorun değil :)

Termal macunla alakalı oldugunu düşünmüyorum çünkü sıcaklık sorunu yok.Yeni sayılır hepsi PSU için deneme yapma imkanım kısıtlı ama denemeye çalısacagım.
Kasayı açıp CPU güç kablosunu söküp tekrar takıp deneyebilirsiniz. Zaten biraz zor oturuyor yerine. PSU değiştirmeden de çözebilme şansınız var.

Sorun değil :)

Kasayı açıp CPU güç kablosunu söküp tekrar takıp deneyebilirsiniz. Zaten biraz zor oturuyor yerine. PSU değiştirmeden de çözebilme şansınız var.

CPU kablosundan kastınız fan güç kablosu mu çünkü cpu'ya bağlı başka bi kablo göremiyorum ben.

Arkadaşın demek istediği sanırım PSU'dan gelen 4 pin veya 8 pin güç kablosu.

Anladım.Peki bu MSI Afterburner'da limit voltage değerini açtım izleme kısmından ve oyun içinde ara ara Limit Voltage:VOLTAGE yazısı gelip gidiyor sol üstte.Bu bir problem midir acaba ?.Diğer bütün değerler gayet stabil falan az önce h1z1 oyununda yine aynı durum gerçekleşti ki genelde bu oyunda 20 25 dakika içinde oluyor.

Sorun hala devam ediyor arkadaşlar çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum :kararsız:

Anladım.Peki bu MSI Afterburner'da limit voltage değerini açtım izleme kısmından ve oyun içinde ara ara Limit Voltage:VOLTAGE yazısı gelip gidiyor sol üstte.Bu bir problem midir acaba ?.Diğer bütün değerler gayet stabil falan az önce h1z1 oyununda yine aynı durum gerçekleşti ki genelde bu oyunda 20 25 dakika içinde oluyor.

Sorun hala devam ediyor arkadaşlar çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum :kararsız:
Overclock yaptıysanız bence geri çekin. Büyük ihtimal voltajla ilgili bir sıkıntı var.

En iyisi bir tanıdık bilgisayar tamircisine götürün. Adam orada parça değiştirip dener sorunu bulur.

Format da attım onu da yazmamışım farklı bi w10 denedim tamirciye de götürdüm parçaların sağlam çalışıyor dedi.Sadece güç kaynagı kaldı sanırım elde ama güç kaynagıyla ilgili nasıl bir problem olabilir bilmiyorum watt olarak yeterli bi kaynak.En son farklı bi güç kaynagıyla denemeyi düşünüyorum sağolun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı