Windows 10 Donma ve İşlem Yapamama Sorunu

O oyunda CPU kullanımını çok yüksek GPU kullanımını çok düşük gösteriyor da. Eğer diğerlerinde de öyleyse sanırım işlemcide sıkıntı var. @BERWAR.

Dediklerinizi uyguladım en kısa sürede geridönüş yaparak sorunun çözülüp çözülmediğini yazmaya çalışacağım.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

O oyunda CPU kullanımını çok yüksek GPU kullanımını çok düşük gösteriyor da. Eğer diğerlerinde de öyleyse sanırım işlemcide sıkıntı var. @BERWAR.

Malesef bugün browserda iken aynı problemi yaşadım halen daha çözüm bulamadım sorunun donanımsal olma ihtimali nedir acaba ?

Yazılımsal bir sıkıntı olma ihtimali az gibi duruyor ama belli olmaz şans güler yüzüne belki .
Ayrıca %90 CPU kullanımı Windows 10 için normal (boşta) kullandığım tüm bilgisayarlarda Windows 10 yüklü ve hepsinde boşta %90 CPu kullanımı gösteriyor .
(En iyi olanında i7 5900k işlemci ile Gtx 960 ekran kartına sahip 16 gb RAM var )

Son düzenleme:

CPU kullanım sorununu düzelttim fakat problem hala devam ediyor Ne yapabilirim acaba sorun hangi parçadan kaynaklı olabilir ?

Başka bir PSU bulabilirsen takıp deneyebilirsiniz. PSU dışında da nedeni olabilir. İşlemcinin termal macununu yenileyebilirsiniz.

Termal macunla alakalı oldugunu düşünmüyorum çünkü sıcaklık sorunu yok.Yeni sayılır hepsi PSU için deneme yapma imkanım kısıtlı ama denemeye çalısacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…