Windows 10 dosya seçmede ".exe" gözükmüyor

HanTalay

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, dosya kurulumu gerçekleştirecektim ama kurulumu yaparken dosyanın içerisini seçme kısmında dosyanın içerisi boş gözüküyor kurulum yerindeki göz atma kısmından bakınca ama bilgisayarımın kısmından dosyaya girince içerisindekiler gözüküyor. Bu genel anlamda kurulum yaparken gözükmüyor birden fazla deneme yaptım ama anlayamadım nedeni ve çözümü nedir uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım.
Desktop Screenshot 2021.05.26 - 16.05.14.68 (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuracağınız Setup'ın içeriği, ilgili dizin olan resimdeki gibi, "%programfiles%\epic Games\MEEnhancedEdition" meenhancededition adlı klasör yolunu seçmeniz gerekli. Kurulum bu yola ihtiyaç duyuyor olabilir. Fazla detay olmadığından bu şekilde tahmin ediyorum sadece.

Oyunun kurulu olduğu klasörü seçin diyor exe yi değil.
Dosyanın icerisindeki exe yi görmüyor
Kuracağınız Setup'ın içeriği, ilgili dizin olan resimdeki gibi, "%programfiles%\epic Games\MEEnhancedEdition" meenhancededition adlı klasör yolunu seçmeniz gerekli. Kurulum bu yola ihtiyaç duyuyor olabilir. Fazla detay olmadığından bu şekilde tahmin ediyorum sadece.
Tamam dogru ama normal şartlarda yotube üzerinden baktıgımdada dosyanın icerisini gösteriyor bende göstermiyor sanki dosyanın icerisi boş muş gibi icerisinde ki exe yide görmüyor o yüzden kurulumu yapmıyor. DAHA İYİ ANLAMANIZ İCİN GÖRSEL EKLEDİM

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2021.05.26 - 16.43.35.55 (2).png
    Desktop Screenshot 2021.05.26 - 16.43.35.55 (2).png
    259,3 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı