Windows 10 dosyaları silmeden format atma

Sizinkine yakın bir laptop kullanıyorum. Windows 10 1709 sorunlu olduğu için 1607 tercih ediyorum. Size de 1607 kullanmanızı tavsiye ederim.
Ancak kesinlikle Windows 7 daha iyi değil, ki zaten sürücüler de uyumlu olmayacaktır.

Aldığınız zaman Windows 8 ise zaten sürücüleriniz uyumlu olmayacaktır. Elinizde iki ihtimal kalıyor: Windows 8. kullanmak yada düşük sürümlü Windows 10 kullanmak.
Yerinizde olsam Windows 10 1607 kullanırdım. Windows 8.1 hiç güzel bir işletim sistemi değil.

Aldığınız zaman Windows 8 ise zaten sürücüleriniz uyumlu olmayacaktır. Elinizde iki ihtimal kalıyor: Windows 8. kullanmak yada düşük sürümlü Windows 10 kullanmak.
Yerinizde olsam Windows 10 1607 kullanırdım. Windows 8.1 hiç güzel bir işletim sistemi değil.
Sanırım öyle yapıcam teşekkürler..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl geri alabilirim eski sürümüne

Tavsiyem kişisel dosyaları Google Drive üzerine yükleyin.
10 Nisanda yeni Windows sürümü gelecek. Windows 10 1709 yarattığı çoğu sorunu düzeltecek.
O zaman temiz bir kurulum ile o sürüme geçiş yapmanızdan yana olur.

Sürümlere geri dönmek için Temiz kurulum yapmanız şart.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Beklemeyi öneriyorsunuz o halde. Yedeklemeye gerek yok heralde güncelleme için değil mi ?
Tavsiyem kişisel dosyaları Google Drive üzerine yükleyin.
10 Nisanda yeni Windows sürümü gelecek. Windows 10 1709 yarattığı çoğu sorunu düzeltecek.
O zaman temiz bir kurulum ile o sürüme geçiş yapmanızdan yana olur.

Sürümlere geri dönmek için Temiz kurulum yapmanız şart.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı