Windows 10 dosyası flash içinde bozulur mu?

Sanırım arkadaş media creation tool üzerinden işlem yapmış. Yazdırmaktan kastı o olabilir.
İşte bunu yazacak bilgiye sahip değil heralde. Hangisi dememe rağmen adını veremiyor. Windows'un bir sürü yazma aracı ve özelliği var çünkü.

İşte bunu yazacak bilgiye sahip değil heralde. Hangisi dememe rağmen adını veremiyor. Windows'un bir sürü yazma aracı ve özelliği var çünkü.
Türkçesi kötü olabilir yani sinirlenmemek lazım 😅. Bende sorunun cevabını tam bilmiyorum yani flash içine media creation tool ile atılınca 1 gün sonra bozuluyor diye biliyorum. Bizi bir aydınlatın hocam😐

Bende sorunun cevabını tam bilmiyorum yani flash içine media creation tool ile atılınca 1 gün sonra bozuluyor diye biliyorum. Bizi bir aydınlatın hocam😐
Bu şekilde sorsabilseydi cevaplardık. Cevap: MCT aracı ile yapılan bootable işlemi imajdan çıkartılıp sektörü de biçimlendirmektedir. Bootable edildiğinde dosyalar çıkartıldığı için takılan sistemlerde zararlı veya diskleri etkileyecek bir arıza söz konusu değilse, bellek de sorunlu değilse sıkıntı çıkmaz dosya veya bootable dosyalarını değiştirmedikçe.
Bu dediklerimin tam tersi ile sadece zarar gelebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı