Windows 10 Driver yükleme

Daha fazla  
Windows 10 kurduktan sonra kendisi bir sürücü hariç hepsini yükledi. Örneğin ekran kartının 2019 yedinci ayına ait sürücüyü yükledi. Benim sormak istediğim kendi sitesinden ayriyeten program kurmama gerek var mı yoksa Windows'un yüklediği yeter mi? Bilgisayarımı iş için kullanıyorum.

Windows 10 kurduktan sonra kendisi bir sürücü hariç hepsini yükledi. Örneğin ekran kartının 2019 yedinci ayına ait sürücüyü yükledi. Benim sormak istediğim kendi sitesinden ayriyeten program kurmama gerek var mı yoksa Windows'un yüklediği yeter mi? Bilgisayarımı iş için kullanıyorum.
Yenisini grafik kartı üreticisinin sitesinden mutlaka yükleyin daha iyi optimizasyon ve özellik desteği için

Yeterlidir,ama daha iyi bir wifi kapasitesi için wifi driverini güncelleyebilirsiniz.

Gelecekteki ekran kartı sürücü güncellemeleri için eğer ekran kartınız Nvidia ise Geforce Experience, AMD ise Radeon Adrenalin yazılımı ile yeni sürücü çıktığında kolayca haberiniz olabilir ve hızlıca güncelleyebilirisniz

Ekran kartı için AMD Radeon Adrenalin yazılımını indirebilirsiniz, diğer önemli sürücülerin çoğunu muhtemelen windows update yüklemiştir zaten ama laptop üreticisinin sitesindeki "sürücüler ve destek" kısmına laptopunuzun modelini girip en son çıkan sürücüleri yükleyebilir, biosunuzu da güncelleyebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı