Windows 10 düzgün başlatılamadı hatası

Canzosi

Hectopat
Daha fazla  
Selam dün oyun oynarken önce ekran gitti uygun olmayan görüntü hatası aldım kasayı tekrar başlattığımda kapanıp açılıyordu süreklı ve sonra mavi ekran verip Windows düzgün başlatılamadı hatası vermeye başladı. Ben de güvenli modda açıp CMD'den hata ayıklamayla düzeltmeye çalıştım ama işe yaramadı. Şu an güvenli modda bile açamıyorum ne yapmam gerek sorun ne kaynaklı olabilir?

Dosya Ekleri

• F4C8B620-50DB-49E3-B924-52CFCB42AA19.jpeg
    F4C8B620-50DB-49E3-B924-52CFCB42AA19.jpeg
    175 KB · Görüntüleme: 60
  • 95E4BA4D-F842-40CE-9AA6-9AF9804162BC.jpeg
    95E4BA4D-F842-40CE-9AA6-9AF9804162BC.jpeg
    223,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_2272.jpeg
    IMG_2272.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 39
Hocam bilimsel veya mantıksal olarak ispat edemem ama böyle sorunlarda ben bios a girip çıkıyorum ve çoğu zaman Hall Oluyor. Sizede öneririm.

Video TDR hatası ekran kartıyla alakalı sorun oalbileceğini söylüyor, başta disk onarma yapması ise diskkin gidici olabileceğini söylüyor, Windows düzgün kurulmamış hatası ise muhtemelen EFI hasarlı anlamına geliyor.

Mavi ekran dosyalarını bir şekilde bize ulaştırmayı deneyin. Bakalım.

Nasıl yapabilirim bunu
Anlamı olan bir hareket değil, yeniden başlatmakla aynı şey.

Bir soru daha başka bir bilgisayarınız ve fazladan bir flaş belleğiniz var mı.

Son sorum, sistem özellikleriniz neler? İçindeki diskin adını da merak ediyorum.

Video TDR hatası ekran kartıyla alakalı sorun oalbileceğini söylüyor, başta disk onarma yapması ise diskkin gidici olabileceğini söylüyor, Windows düzgün kurulmamış hatası ise muhtemelen EFI hasarlı anlamına geliyor.

Çok anlamıyorum bu işten kusurabakmayın ne atmam gerek

Çok anlamıyorum bu işten kusurabakmayın ne atmam gerek

Anlamı olan bir hareket değil, yeniden başlatmakla aynı şey.

Bir soru daha başka bir bilgisayarınız ve fazladan bir flaş belleğiniz var mı.

Son sorum, sistem özellikleriniz neler? İçindeki diskin adını da merak ediyorum.
Başka bir flash ım var ama donanımın hakkında bilgim yok kasa açılmadığı için bakamıyorumda

windows u başlatabilirsem deneyeceğim açılmıyor şuan

Hocam bilimsel veya mantıksal olarak ispat edemem ama böyle sorunlarda ben bios a girip çıkıyorum ve çoğu zaman Hall Oluyor. Sizede öneririm.
Bios u naıl açarım peki ben

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı