OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #1 Kilit ekranı duvar kağıdı ekliyorum, yeniden başlatınca da mavi düz renk duvar kağıdı gözüküyor. Neden acaba?
Kilit ekranı duvar kağıdı ekliyorum, yeniden başlatınca da mavi düz renk duvar kağıdı gözüküyor. Neden acaba?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 28 Aralık 2021 #2 Ekran kartı sürücünü güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #3 armas dedi: Ekran kartı sürücünü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bugün kurdum windows 10. Duvar kağıdı eklenmiyor nedense Artı 0 Eksi
armas dedi: Ekran kartı sürücünü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bugün kurdum windows 10. Duvar kağıdı eklenmiyor nedense
MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #4 HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\System Kayıt defterinde bu yola gidip, sağ tarafta DisableLogonBackgroundImage adında dword değeri var mı kontrol eder misiniz ? Artı 0 Eksi
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\System Kayıt defterinde bu yola gidip, sağ tarafta DisableLogonBackgroundImage adında dword değeri var mı kontrol eder misiniz ?
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #5 MetinDai dedi: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\System Kayıt defterinde bu yola gidip, sağ tarafta DisableLogonBackgroundImage adında dword değeri var mı kontrol eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam baktım yok Artı 0 Eksi
MetinDai dedi: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\System Kayıt defterinde bu yola gidip, sağ tarafta DisableLogonBackgroundImage adında dword değeri var mı kontrol eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam baktım yok
MetinDai Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #6 Hocam belki bu ayarı kapatmışsınızdır en alttaki "Oturum açma ekranında kilit ekranı arka plan resmini göster". Artı 0 Eksi
Hocam belki bu ayarı kapatmışsınızdır en alttaki "Oturum açma ekranında kilit ekranı arka plan resmini göster".
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #7 MetinDai dedi: Eki Görüntüle 1254429 Hocam belki bu ayarı kapatmışsınızdır en alttaki "Oturum açma ekranında kilit ekranı arka plan resmini göster". Genişletmek için tıkla... Ayar açık hocam Artı 0 Eksi
MetinDai dedi: Eki Görüntüle 1254429 Hocam belki bu ayarı kapatmışsınızdır en alttaki "Oturum açma ekranında kilit ekranı arka plan resmini göster". Genişletmek için tıkla... Ayar açık hocam
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 28 Aralık 2021 #8 Ekran kartınızı günceller misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #9 armas dedi: Ekran kartınızı günceller misiniz? Genişletmek için tıkla... Güncel ki zaten. Artı 0 Eksi
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 28 Aralık 2021 #10 OnePC dedi: Kilit ekranı duvar kağıdı ekliyorum, yeniden başlatınca da mavi düz renk duvar kağıdı gözüküyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oluyor. Bir süre bekleyince düzeliyor. Şifresiz giriş yapıyorsanız düzelmeden açılıyor olabilir. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Kilit ekranı duvar kağıdı ekliyorum, yeniden başlatınca da mavi düz renk duvar kağıdı gözüküyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oluyor. Bir süre bekleyince düzeliyor. Şifresiz giriş yapıyorsanız düzelmeden açılıyor olabilir.