OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #1 Kilit ekranı duvar kağıdı ekliyorum, yeniden başlatınca da mavi düz renk duvar kağıdı gözüküyor. Neden acaba?
Kilit ekranı duvar kağıdı ekliyorum, yeniden başlatınca da mavi düz renk duvar kağıdı gözüküyor. Neden acaba?
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Aralık 2021 #11 urn4ga dedi: Bende de öyle oluyor. Bir süre bekleyince düzeliyor. Şifresiz giriş yapıyorsanız düzelmeden açılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şifre ile giriş yapıyorum Artı 0 Eksi
urn4ga dedi: Bende de öyle oluyor. Bir süre bekleyince düzeliyor. Şifresiz giriş yapıyorsanız düzelmeden açılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şifre ile giriş yapıyorum
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 29 Aralık 2021 #12 OnePC dedi: Şifre ile giriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Bro hiç bilmiyorum o zaman. SSD kullanıyorsun bir de hiç bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Şifre ile giriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Bro hiç bilmiyorum o zaman. SSD kullanıyorsun bir de hiç bir fikrim yok.
Just7 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 OnePC dedi: Şifre ile giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum çözüm bulabildiniz mi durup dururken mavi oluyor duvar kâğıdım. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Şifre ile giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum çözüm bulabildiniz mi durup dururken mavi oluyor duvar kâğıdım.
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Ağustos 2024 #14 Just7 dedi: Konuyu hortlatıyorum çözüm bulabildiniz mi durup dururken mavi oluyor duvar kâğıdım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı değiştireli çok oldu. Zaten sorunda Windows’un oynanmış sürümünü kurmammış. Microsoft’un kendi sitesinden Windows’u kurun. Durup dururken oluyorsa sistemsel bir sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
Just7 dedi: Konuyu hortlatıyorum çözüm bulabildiniz mi durup dururken mavi oluyor duvar kâğıdım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı değiştireli çok oldu. Zaten sorunda Windows’un oynanmış sürümünü kurmammış. Microsoft’un kendi sitesinden Windows’u kurun. Durup dururken oluyorsa sistemsel bir sıkıntı olabilir.