Windows 10 DVD'ye sığıyor mu?

Windows 10'un 2015'te çıkan sürümü DVD'ye sığıyor. ISO dosyasının boyutuna bakabilirsin indirdikten sonra. Büyük kapasiteli DVD'lerden kullanabilirsin.

Windows 10'un 2015'te çıkan sürümü DVD'ye sığıyor. ISO dosyasının boyutuna bakabilirsin indirdikten sonra. Büyük kapasiteli DVD'lerden kullanabilirsin.
Herkese teşekkürler, 1803 sürümü indiriyorum 4.07gb. Ekran kartından kurtulmak için araştırma yapmaya gidiyorum. Bulabilirsem güzel olurdu.

Çift taraflı 8.5GB DVD'ye sığar, tek taraflıya sığmaz. Tek taraflıya sığdırmak istiyorsanız eski sürüm yükleyin, sonra Windows Update yoluyla güncelleyin.

ISO için TechBench öneririm.

Çift taraflı 8.5GB DVD'ye sığar, tek taraflıya sığmaz. Tek taraflıya sığdırmak istiyorsanız eski sürüm yükleyin, sonra Windows Update yoluyla güncelleyin.

ISO için TechBench öneririm.
Büyük kapasiteli olanlar çift taraf mı oluyor hep? Ben heidoctan indiriyorum orası da iyi bence.

Hocam bir tane 16'lık USB alın. DVD'ye sığacağını düşünmüyorum.
@Akif9748 hocam neden üzgün attınız. Yanlış birşey mi dedim.
Adamın USB'ler çalışmıyor, flash işe yaramaz, okusaydınız keşke, yarasına tuz bastınız, neyse ben üzgünü çekiyorum o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı