M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #1 Windows 10 Education sürüm 2004 kullanıyorum ve Windows 10 Education'dan önce Windows 10 Pro sürüm 1909 kullanıyordum ve Windows 10 Pro kullandığım zaman kilit ekranı resmi seçeneklerinde spot ışığı seçeneği vardı. Şimdi yok, nasıl ekleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020
Windows 10 Education sürüm 2004 kullanıyorum ve Windows 10 Education'dan önce Windows 10 Pro sürüm 1909 kullanıyordum ve Windows 10 Pro kullandığım zaman kilit ekranı resmi seçeneklerinde spot ışığı seçeneği vardı. Şimdi yok, nasıl ekleyebilirim?
Çözüm blessx 6 Kasım 2020 Spotlight is removed from Education builds in Creators Update by MS. You can't get it back. Genişletmek için tıkla... Şuradaki linkte böyle bir yazı mevcut, Education sürümde Spotlight desteği yok maalesef.
Spotlight is removed from Education builds in Creators Update by MS. You can't get it back. Genişletmek için tıkla... Şuradaki linkte böyle bir yazı mevcut, Education sürümde Spotlight desteği yok maalesef.
blessx Megapat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #2 Spotlight is removed from Education builds in Creators Update by MS. You can't get it back. Genişletmek için tıkla... Şuradaki linkte böyle bir yazı mevcut, Education sürümde Spotlight desteği yok maalesef. Artı 1 Eksi Çözüm
Spotlight is removed from Education builds in Creators Update by MS. You can't get it back. Genişletmek için tıkla... Şuradaki linkte böyle bir yazı mevcut, Education sürümde Spotlight desteği yok maalesef.