Çözüldü Windows 10 Education Home ve Pro farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

th3salih

Kilopat
Yer
İstanbul
Okulumun Education lisans desteği varmış, bu yüzden kullanmayı düşünüyorum.

Education sürümünde kurulum ekranında Education Pro ve Home seçeneği var. Normal Pro ile Education Pro arasında fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam olarak sorun nedir? Elime bir tablet geçti. Öğrenci içinmiş. Bunda Education Pro var. Masaüstü PC'de ise normal Pro var. Aralarında da ahım şahım fark yok.
Tam olarak sorum bu değildi kusura bakmayın.
Moderasyon ekibi uyarı verip soruyu değiştirdi :)
İşin komik tarafı soracağım sorular için 3 4 tane konu açmam gerekiyor. Bu sefer de çoklu konudan uyarı alırım diye endişeliyim.

Peki Education Pro sürümünde okul PC'ye erişim sağlayabilir mi? Sonuçta onların lisansı.
Ona göre normal Pro lisansı tercih edeceğim.
Fotoğraf ve video da depolayacağım için.
Zaten size lisans verirler. İzin verildiği kadar iletişim kurabilirsiniz.
Normal Home ve Pro gibi düşünebilirsiniz. Education dediğiniz gibi eğitim kurumları tarafından çok kullanılıyor.

Normal Home ve Pro gibi düşünebilirsiniz. Education dediğiniz gibi eğitim kurumları tarafından çok kullanılıyor.

İşin komik tarafı soracağım sorular için 3 4 tane konu açmam gerekiyor. Bu sefer de çoklu konudan uyarı alırım diye endişeliyim.

Peki Education Pro sürümünde okul PC'ye erişim sağlayabilir mi? Sonuçta onların lisansı.

Tam olarak sorun nedir? Elime bir tablet geçti. Öğrenci içinmiş. Bunda Education Pro var. Masaüstü PC'de ise normal Pro var. Aralarında da ahım şahım fark yok.

Çözüm
Tam olarak sorun nedir? Elime bir tablet geçti. Öğrenci içinmiş. Bunda education Pro var. Masaüstü PC'de ise normal Pro var. Aralarında da ahım şahım fark yok.

İletişim kurabilirsiniz derken nasıl yani?
Dosyalara erişimleri olur mu peki?
Var. Edu daha eski sürüm diye biliyorum.

Sonuçta Windows Update ile o da güncellemelerle gelişiyordur değil mi?

Dediğim gibi onların bileceği iş.
İletişim kurabilirsiniz derken nasıl yani?
Dosyalara erişimleri olur mu peki?

Sonuçta Windows Update ile o da güncellemelerle gelişiyordur değil mi?
Evet hocam.

Hayır hocam. Oyun için sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı