Windows 10 Ekim Güncellemesinde Yeni Sorun Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 10 Ekim Güncellemesinde Yeni Sorun Çıktı
Bu seferki sorunun Intel’in sürücülerinden kaynaklandığı iddia ediliyor. Windows 10 Ekim Güncellemesi, dosyaların silinmesiyle ilgili problemlerden dolayı geri çekilmişti. Geçtiğimiz hafta dağıtımı yeniden başlayan 1809 kodlu güncellemede şimdi de yeni hatalar ortaya çıktı. Bu güncellemeyi yükleyen kullanıcıların, bilgisayarlarını HDMI, USB Type-C veya DisplayPort üzerinden bağladıkları monitörlere ve televizyonlara görüntüyü doğru şekilde aktaramadığı belirtiliyor. Hatanın 1809 […]

Devamı: Windows 10 Ekim Güncellemesinde Yeni Sorun Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

İlave hata belirteyim hemen. Ekran kartı sürücüsü hata veriyor. Driverleri silip baştan yüklememe rağmen bu güncellemeden sonra sürekli olarak atikampeg hatası almaya başladım.

Herkesin kafası karıştı artık güncellenmeli mi? Güncellenmemeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 1809 güncellemesinden sonra pc anlık donmalar kasmalar yapmaya başladı. Bunun üstüne iki kere temiz kurulum yaptım Microsoftun kendi kurulum aracı ile hazırladığım usb ile ama sonuç değişmedi. Nvidia driver sorunun Geforce Experience ile aştım ama donmalar devam ediyor. Kaynak izleyicisinden takip ediyorum SSD'ye anlık bir yüklenme oluyor ondan donduğunu düşünüyorum. SSD'yi test ettim bunun üstüne ama hiç bir sorun göremedim gayet kararlıydı test sonuçları. Aklımın almadığı olay SSD'ye nasıl böyle bir yüklenme olabiliyor o kadar veriyi nasıl nereden nereye yazıyor sistem aklım karışık. Pc'yi kapatmak zorunda olmasam da anlık kasmalar 1 dakikaya yakın sürüyor buda sinirlerimi bozmaya fazlasıyla yetiyor.

Edit: Şu anda yeni fark ettim Masaüstü Pencere Yöneticisi'nin ( dwm.exe ) GPU kullanımı anlık yüzde 25'lere kadar çıktıyor 1803 sürümünde böyle bir durum yoktu.

Sistem: Fx 8320, Gtx 1060 3GB, 12 Ram, Samsung 850 Evo 256GB

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı