Windows 10 ekran kartı driverı yüklerken ekran gidiyor

495256

Hectopat
RAM
Ddr2 4gb 2+2
SSD veya HDD modeli
2tb sshd
Ekran kartı
Rtx 3060
Anakart
Gigabyte GA-MA74GM-S2H Revizyon 4.4
İşlemci
Athlon II X2 250
Merhaba, Windows 10 da NVIDIA driverı yüklediğimde ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor. Sinyal yok yazısı geliyor. BIOS ekranı ve Windows logosu geliyor dönen noktalarda dönüyor ama parola yerine geldiğinde ekran gidiyor. Anakartda dahili GPU var sanırım Radeon 2100 ondan görüntü alıyor desem VGA çıkışında görüntü de gelmiyor, ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde daha önce sürücü var mıydı? DDU ile sürücüyü kaldırıp sistemi yeniden başlat. Sonra Windows Update ile güncellemeleri kotrol et. NVIDIA sürücüsü çıkacaktır. Onu yükleyip dene.

Sistemi daha yeni kurdum Windows Update ile de yapsam normal de yüklesem ekran gidiyor ama PC çalışıyor.

Sistemde daha önce sürücü var mıydı? DDU ile sürücüyü kaldırıp sistemi yeniden başlat. Sonra Windows Update ile güncellemeleri kotrol et. NVIDIA sürücüsü çıkacaktır. Onu yükleyip dene.

Anakart üzerindeki VGA da görüntü vermiyor DVI da ne yapacağım bilmiyorum sürücü yokken Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı oluyor hiçbir şey yapılmıyor.

Ekran kartında sorun olabilir, mümkünse başka bir bilgisayarda test eder misin?

Ekran kartımda sorun yok zaten başka bilgisayardan çıkartıp taktım Minecraft bile oynayamıyorum driver yüzünden yeni konu açacağım daha fazla kişi görsün belki çözümü buluruz.

PSU tam modeli yazar mısın?
Ya anakart ekran kartını besleyemiyor ya da PSU. ( anakartın RTX3060'ı da desteklemiyor olabilir)
Biraz oyun oynasan büyük olaslık PC kapatır kendini DDR2'sistem anakartın M.Ö kalma (driveri kurmuş olsaydın)

Senin anakart en fazla R7 240'ı falan destekler büyük olasılık anakarttan dolayı diyorum ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…