Windows 10 Ekran Kartını Görüyor Ancak Sürücüyü Yükleyemiyor

Batuhan HAYBEK

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum bilgisayarım Windows 10 64x yükledikten sonra ekran kartı sürücülerinin yüklenememesi.
Bilgisayara neredeyse bütün sürücü programları ile kurmayı denedim, sonra kendi sitesinden indirip kurmayı denedim ancak ekran kartının sürücüsünü bir türlü yükleyemedim.

Bu konuda bulduğum yaklaşık 5 videoyu izledim ama videolardan bakarak yaptıklarımda sorunumu çözemedi.
Aygıt yöneticisine girip baktığımda Microsoft Temel Görüntü Bağdaştıcısı adlı bir sürücü çıkıyor, ama ekran kartının sürücüleri gözükmüyor.

Son düzenleme:
Ekran kartınızın marka modelini Windows sürümünüzü ve aldığınız hatayı yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Ekran Kartı GTX 1080Ti, Windows sürümü Windows 10 Home, hata ise 'Bu Nvidia Grafik sürücüsü Windows'un bu sürümü ile uyumlu değil'. Windows 10 sürümünü yükseltmem mi gerekli?

Bu hatayı daha önce yaşamıştım. Windows'unuz güncel değil. Windows Update'e girin ve tüm güncellemeleri yapın en son ekran kartı driver'i yüklemeyi deneyin sorununuz çözülecektir. Hatırladığım kadarıyla minimum Windows'un 1703 sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Benim sorunum bilgisayarım Windows 10 64x yükledikten sonra ekran kartı sürücülerinin yüklenememesi.
Bilgisayara neredeyse bütün sürücü programları ile kurmayı denedim, sonra kendi sitesinden indirip kurmayı denedim ancak ekran kartının sürücüsünü bir türlü yükleyemedim.

Bu konuda bulduğum yaklaşık 5 videoyu izledim ama videolardan bakarak yaptıklarımda sorunumu çözemedi.
Aygıt yöneticisine girip baktığımda Microsoft Temel Görüntü Bağdaştıcısı adlı bir sürücü çıkıyor, ama ekran kartının sürücüleri gözükmüyor.
Daha önce yükleniyor muydu?

Daha önce yükleniyor muydu?
Daha önceden Windows 10 kullanmıyordum. Ancak 2 gün önce yeni bir SSD aldığım için Windows 10 kurmam gerekti.
Bu hatayı daha önce yaşamıştım. Windows'unuz güncel değil. Windows Update'e girin ve tüm güncellemeleri yapın en son ekran kartı driver'i yüklemeyi deneyin sorununuz çözülecektir. Hatırladığım kadarıyla minimum Windows'un 1703 sürümüne sahip olmanız gerekiyor.
Teşekkürler. Bu akşam güncellemeye bırakayım.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı