Windows 10 ekran klavyesi kapanmıyor

Adembeey

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 Home kullanıyorum. Ekran klavyesi aşağıya yapıştı. Bir türlü küçültemiyorum. Kapatıp açıyorum, yine aynı durum.

123.png

Sağ aşağıdaki seçenek butonunu bir dener misiniz?

Başladıgında otomatik kapatması mesele değil benim tek istediğim klavyeyi açtıgımda aşşagıda yapışmamasını istiyorum dediğini yapıyorum birşey değişmiyor klavye kapatıp açmayı biliyorum şöyle yapmak istiyorum şu resimdeki gibi eski haline getiremiyorum
Başlattan ekran klavyesi yazın. Aşağıdaki resimde göründüğü gibi kullan seçeneğini kaldırın.

Eki Görüntüle 1169649
Çözemedim bir türlü çok basit görünüyor oysaki :/

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 60
Başladıgında otomatik kapatması mesele değil benim tek istediğim klavyeyi açtıgımda aşagıda yapışmamasını istiyorum dediğini yapıyorum bir şey değişmiyor klavye kapatıp açmayı biliyorum şöyle yapmak istiyorum şu resimdeki gibi eski haline getiremiyorum

Çözemedim bir türlü çok basit görünüyor oysaki :/

Hocam çözülmeyecek bir durum yok ki ortada :D klavye ekrana yapışmadı ya. Dediğim ayarı kapatınca gidiyor. Yapamadıysanız bağlantı verin ben halledeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı