- Makaleler
- 5
Devrik cümle oldu. USB adaptörü değil mi o cihaz? Neden bilgisayarınızda boş yere bağlı tutuyorsunuz?
Hayır hocam USB adaptörü değil. İnternette biraz araştırdığımda BCM43142A0 Bluetooth Module DriverDevrik cümle oldu. USB adaptörü değil mi o cihaz? Neden bilgisayarınızda boş yere bağlı tutuyorsunuz?
O sürücüyü gördüm. Eski diye tavsiye etmedim. Benim attığım Sony sitesindeki sürücüyü kurmayı deneyin.
Yardımınız için teşekkürler onu indirmesemde olur nasıl olsa bluetooth ile bir işim yokAnakart modelini paylaşırsanız daha iyi olur, PCI sürücülerini donanım kimliği ile bulmak uğraştırıyor.
20 yıldır kullanıyorum 1 kere sorun yaşatmadı. Driver Booster vesaire türevleri ile karşılaştorma.Şu an müsait değilim, 1 saate atacağım bir sürücü. Drp.su sitesini tavsiye etmem.
Hocam eksik driverleri kurduktan sonra çok ciddi şekilde CS1.6'da fps düştü.20 yıldır kullanıyorum 1 kere sorun yaşatmadı. Driver Booster vesaire türevleri ile karşılaştorma.
Eksik driver yüklenince FPS düşürmez. 2 ihtimal varHocam eksik driverleri kurduktan sonra çok ciddi şekilde CS1.6'da fps düştü.
Bunun sebebi nedir ? Valorantda daha denemedim ama ondada muhtemelen çok fazla fps düşücek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.