Windows 10 Enterprise lisansı iyi mi?

Bir faydası var mı lisansın bana?

Lisansı çekiliş için paylaşabilirdiniz en kötü. Bence şu an sizin için gram faydası yok. Pro'ya da Home kullanmanız gerekiyor. İşletme misiniz?
Neden, sınırsız lisans varken neden deneme sürümü Home kullansın ki?

Pro kullanıyordu Enterprise geçti zaten. En kötü Pro kullansaydı.

Kafam karıştı Pro kullanıyorum ve lisansı bir arkadaşın PC'den aldım kullanayim dedim Pro'yu Home mi yapim şimdi?

Home yapmanız için Home lisans anahtarı ya da temiz kurulum yaparken Home olarak seçerseniz olur diye biliyorum. Eğer Pro lisansına para vermediyseniz Home kullanın. Pro kullanırken, Home'a göre daha fazla gereksiz hizmet çalışıyor.

Makine sağlam aşırı zaten ben şimdi Windows'um proydu ne oldu şimdi.

PC de yabaşlatma mı yapıyor.
Pro ve Enterprise sürümlerinde domain etki alanı servisleri var ekstra, ama makine 15 sene öncesinin değilse yavaşlatmaz, servislerin çalıştığı fark edilmez bile. Ben kendimi bildim bileli hiç Home kullanmadım, hep Pro ve Enterprise sürümlerini kullandım, en ufak şikayetim olmadı.

Enterprise sürümü kullanıcılara güncellemeler ve Microsoft'a gönderilen kullanım verileri üzerinde daha fazla kontrol sunuyor. Ayrıca Enterprise kullanıcıları çeşitli Windows hizmetlerini düzenleyebiliyor. Bu sayede kilit ekranının pas geçilmesi gibi seçenekler Enterprise kullanıcılarının kullanımına sunulmuş.

Pro ve Enterprise sürümlerinde domain etki alanı servisleri var ekstra, ama makine 15 sene öncesinin değilse yavaşlatmaz, servislerin çalıştığı fark edilmez bile. Ben kendimi bildim bileli hiç Home kullanmadım, hep Pro ve Enterprise sürümlerini kullandım, en ufak şikayetim olmadı.

Enterprise sürümü kullanıcılara güncellemeler ve Microsoft'a gönderilen kullanım verileri üzerinde daha fazla kontrol sunuyor. Ayrıca Enterprise kullanıcıları çeşitli Windows hizmetlerini düzenleyebiliyor. Bu sayede kilit ekranının pas geçilmesi gibi seçenekler Enterprise kullanıcılarının kullanımına sunulmuş.

Yani şimdi bende Professional Professional n Enterprise n education education n licanse var hangisini kullanayim? Hangisi daha iyi olur.

O nasıl bir lisans ismi? Mümkünse Pro lisansı kullanın.

O nasıl bir lisans ismi? Mümkünse Pro lisansı kullanın.

Professionel mi yani.

Usta Pro mu Enterprise mi hangisi sen seç etkinleştiriyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı