Lisans süreniz dolmuştur. Slmgr /rearm komudunu cmd'de çalıştırın deneme süresini uzatın.Bilgisayara Windows 10 Enterprise LTSC evaluation kurdum, oyun oynarken bir anda kapanıyor ekranı gelip bilgisayarı kapattı bunun sebebi nedir?
Evet o dağıtımlarda lisans süresi dolduğu zaman 15-20 DK süre içinde kapatıyor bilgisayarı.Lisans süresi dolmuştur yazıyor zaten ondan mı kapattı?
Evet hocam başıma geldiği için söylüyorum, cmd üzerinden rearm atın sorun düzelecektir. Düzelmezse her türlü yardımcı olurum yineEminiz değil mi hocam?
Hocam CMD'ye direkt yapıştırın bu komudu slmgr -rearm , komut işlendikten sonra yeniden başlatın bilgisayarı.Donanımsal bir sorun olsaydı tak diye kapatirdi herhalde , kapanıyor ekranı gelmezdi değil mi
Hocam CMD yı açtım da nasıl yapacağım bilmiyorum
Tmm hocam kaç günlük uzatır peki?Hocam CMD'ye direkt yapıştırın bu komudu slmgr -rearm , komut işlendikten sonra yeniden başlatın bilgisayarı.
Hocam CMD'ye direkt yapıştırın bu komudu slmgr -rearm , komut işlendikten sonra yeniden başlatın bilgisayarı.
Hata nedir?Denedim ama olma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.