Ben bilgisayarıma format attım ve baktım ki bilgisayarımda Microsoft Store yok. Windows 10 Enterprise kullanıyorum ve bilgisayarda 2-3 kere format attım farklı sebepler için. 1.den sonra Microsoft Store yok oldu ve bulamıyorum da. Kendim devre dışı bırakmadm direk yok ve ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten oyunlara girdiğimde ms-microsoftstore diye garip bir hata mesajı veriyor mouse ile geçiriyorum. Herhangi bir çözüm belirtirseniz mutlu olurum.
Format atarken ne ile attığınızı detaylı şekilde anlatabilir misiniz? Örnek: Hard reset, USB ile tekrar kurmak, yedekle sıfırla kısmından tekrar kurmak, vs.
Ben bilgisayarıma format attım ve baktım ki bilgisayarımda Microsoft Store yok. Windows 10 Enterprise kullanıyorum ve bilgisayarda 2-3 kere format attım farklı sebepler için. 1.den sonra Microsoft Store yok oldu ve bulamıyorum da. Kendim devre dışı bırakmadm direk yok ve ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten oyunlara girdiğimde ms-microsoftstore diye garip bir hata mesajı veriyor mouse ile geçiriyorum. Herhangi bir çözüm belirtirseniz mutlu olurum.
Format atarken ne ile attığınızı detaylı şekilde anlatabilir misiniz? Örnek: Hard reset, USB ile tekrar kurmak, yedekle sıfırla kısmından tekrar kurmak,
Format atarken ne ile attığınızı detaylı şekilde anlatabilir misiniz? Örnek: Hard reset, USB ile tekrar kurmak, yedekle sıfırla kısmından tekrar kurmak, vs.
Bilgisayarım bozulmuştu format atmaya karar verdim tam açılırken F8 tuşuna spamladım kolay kurulummu hızlı kurulummu adını unuttuğum o menüye gönderdi oradan sıfırla yaptım yedekte almadım her şey sıfırlandı
Bilgisayarım bozulmuştu format atmaya karar verdim tam açılırken F8 tuşuna spamladım kolay kurulummu hızlı kurulummu adını unuttuğum o menüye gönderdi ordan sıfırla yaptım yedekte almadım herşey sıfırlandı
Bilgisayarım bozulmuştu format atmaya karar verdim tam açılırken F8 tuşuna spamladım kolay kurulummu hızlı kurulummu adını unuttuğum o menüye gönderdi oradan sıfırla yaptım yedekte almadım her şey sıfırlandı.
Nasıl yaparım eskiden Home'du ilk format attım Pro oldu bu formatla nasılsa Enterprise oldu.