Windows 10 erişim desteği bitiyor

Hocam ben bir ara Kali kullanıyordum sonra alışamayınca geri döndüm LTSC de ofis kullanımı için bir t5anıdığım kullanıyor çoğu özellik yokmuş.

Online anticheat isteyenler hariç her oyunu oynarsın. Ama kullanım olarak Mint öneririm geçeceksen. İlk başlarda kesin zorlanacaksın. Bence Windows 10 LTSC'ye geç.

Bilgisayarınızın özellikleri ne?

İmzada yazıyor.

TPM'in zorunluluğunu Rufus ile kaldırıp hala Windows 11'e geçebilirsiniz. Üstelik verilerinizi de kaybetmezsiniz. Windows'un sitesinden Windows 11'i ISO olara indiriyorsunuz. Sonra flash diske Rufus ile yazıyorsunuz ve yazma esnasında TPM zorunluluğunu kaldırmak isteyip istemediğinizi Rufus soruyor. Gerekli ayarı seçip yazıyorsunuz. Alttaki videodaki gibi Windows'u güncelleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben laptopumda bunu yapmıştım ama rufu ile ISO yazdırıp başlattığımda sorun veriyor bende balenaEtcher kullanıyorum.

Ben laptopumda bunu yapmıştım ama rufu ile ISO yazdırıp başlattığımda sorun veriyor bende balenaEtcher kullanıyorum.
Vermemesi lazım. Belki çok eski bir Rufus sürümü kullandınız ya da USB bellek arızalı. Gerek Linux gerekse Windows sürümleri için hep Rufus kullanırım şu ana kadar hiçbir sorun çıkartmadı. Üstelik balenaEtcher Windows için bu dediğim ayarları yaptırıyor mu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı