fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 Selam iyi akşamlar herkese, Ethernet kablosu bağlı modeme ve bilgisayarıma fakat internet erişimi yok hatası veriyor. Önceden çalışıyordu fakat şimdi çalışmıyor.
Selam iyi akşamlar herkese, Ethernet kablosu bağlı modeme ve bilgisayarıma fakat internet erişimi yok hatası veriyor. Önceden çalışıyordu fakat şimdi çalışmıyor.
Bedi.sen Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #11 Format sonrası böyle bir hata yaşıyordum telefonu Wi-Fi'ya bağlayıp telefonuda PC'ye bağlayıp telefonu rooter gibi kullanıp çözüyordum sorunu. Artı 0 Eksi
Format sonrası böyle bir hata yaşıyordum telefonu Wi-Fi'ya bağlayıp telefonuda PC'ye bağlayıp telefonu rooter gibi kullanıp çözüyordum sorunu.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 21 Şubat 2023 #12 fallxry dedi: Aradım hocam bilgiler modemde yazıyormuş zaten telefondan gireyim en iyisi internet yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Girip sıfırlayın. Artı 0 Eksi
fallxry dedi: Aradım hocam bilgiler modemde yazıyormuş zaten telefondan gireyim en iyisi internet yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Girip sıfırlayın.