Windows 10 etkinleştir yazısını kaldırırken virüs bulaştı

Yok servera bağlanıyor yok backdoor vesaire diye milyon yorum gördüm iş virüs olunca bayağı paranoyak bir insanım sizce format attığımda risk sıfırlanıyor değil mi ayrıca Microsoft hesabını değiştirmem lazımmı.

Hani çok paranoyaksan için rahat etmeyecekse ve de hesabında fazla bir şey yoksa değiştirsen daha iyi olur ama KMS keyini OEM key ile değiştirdiğinine göre sıkıntı olacağını sanmıyorum format sonrası key zaten KMS değil OEM olan kullanılacak.

Hani çok paranoyaksan için rahat etmeyecekse ve de hesabında fazla bir şey yoksa değiştirsen daha iyi olur ama KMS keyini OEM key ile değiştirdiğinine göre sıkıntı olacağını sanmıyorum format sonrası key zaten KMS değil OEM olan kullanılacak.
Hocam içime su serptiniz normal pcyi sıfırlasakta olurmu daha önce hiç usb ile format atmadım

Hocam içime su serptiniz normal PC'yi sıfırlasakta olur mu daha önce hiç USB ile format atmadım.

Format öğrenirsin bir şey olmaz bende tedirginim 20 30 kere atsamda sadece ileri ileri bütün diskleri sil 1 tane silinmeyecek disk kendi oluşturuyor tek o kalana kadar siliyorsun ve tek kalanı seçip yeni diyosun ve tamam diyorsun yeni alanlar oluşunca ileri deyip formati bitiryorsun zor bir şey yok.

Format öğrenirsin bir şey olmaz bende tedirginim 20 30 kere atsamda sadece ileri ileri bütün diskleri sil 1 tane silinmeyecek disk kendi oluşturuyor tek o kalana kadar siliyorsun ve tek kalanı seçip yeni diyosun ve tamam diyorsun yeni alanlar oluşunca ileri deyip formati bitiryorsun zor bir şey yok.
Eyvallah zaten cpu çok ısınıyodu bilgisayarciya gotürcektim orada format atarım artık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı