Windows 10 etkinleştirilemedi hatası

aliovsky

Kilopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarıma format attım, formattan sonra sıkıntı yoktu, ürün anahtarımı girmiştim ve kabul etmişti. Gece oyun indirdiğim için açık bıraktım kasayı, sabah uyandığımda yeniden başlamıştı kilit ekranındaydı. Açtıktan sonra Windows'u etkinleştir yazısı vardı. Ürün anahtarımı girdim, kabul etmedi. Bilgisayarı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok, şimdi bir anda böyle oldu.
Donanımımın değiştiğini söylüyor ama ben hiçbir donanım değiştirmedim.

1704094088293.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cmd ile etkinleştirmek denediniz mi?

Hocam cmd yi yönetici olarak açın ve bunu girin "slmgr.vbs -ipk xxxx-xxxx-xxxx-xxxx" X olan yere ürün anahtarınızı girin.

Hocam cmd ile etkinleştirmek denediniz mi?

Hocam cmd yi yönetici olarak açın ve bunu girin "slmgr.vbs -ipk xxxx-xxxx-xxxx-xxxx" X olan yere ürün anahtarınızı girin.
Denedim onu, 0xC004F050 hatası alıyorum, ürün anahtarının geçersiz olduğunu belirledi diyor.

Bu ürün anahtarını sıfırlamadan önce kullandığın için böyle oluyor. Bana windows un hangi modeli olduğunu söyler misin?

Eğer uğraşmak istemiyorum dersen kms auto kullanabilirsin

Oradaki kodlarla yaptıysan sorun yok.

Ama onların süreleri genellikle kısa vadeli oluyor. Yani bir ay sonra yine aynı hata olabilir

Oradaki kodu PC'ye girdiysen hiçbir şey olmaz ama hata bir daha olabilir.
Bir daha olmasına karşın lisans nereden alabilirim?
Bu iki site güvenilir mi? Önceki anahtarı Sağlam Lisans'tan almıştım formattan sonra nanay oldu...

Bir hafta 10 gün bekle, kendiliğinden düzelir. Microsoft sunucuları yük altındadır ve denetleyememişlerdir.

Aptalca işler de yapma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı