Windows 10 etkinleştirme hatası

Tarık kaya

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Windows süresi bitti öylesine sitelerden key bakıyordum bir tanesi tuttu ama böyle bir şey yazıyor ne demek tam olarak bu? Hatanın çözümünü istemiyorum bu bağlanacağı kuruluş falan mevzu ne PC elden gitti demek mi bu? Öyleyse nasıl düzelteceğim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, PC elden gitmedi. Sadece tutturduğunuz key'in sahte olduğu anlaşılmış ve Microsoft tarafından bu key'e 6 aylık bir süre konulmuş ve bu süre dolmuş. Lisans almanız gerekiyor, eğer lisans almak istemiyorsanız lisanssız bir şekilde kullanabilirsiniz fakat bu seferde kişiselleştirme ayarları devre dışı kalır. Kuruluş dediğine göre büyük ihtimalle KMSPico gibi bir korsan etkinleştirme programı kullanmışsınız ya da bir toplu lisans key'i kullanmışsınız.

Arkadaşlar Windows süresi bitti öylesine sitelerden key bakıyordum bir tanesi tuttu ama böyle bir şey yazıyor ne demek tam olarak bu? Hatanın çözümünü istemiyorum bu bağlanacağı kuruluş falan mevzu ne PC elden gitti demek mi bu? Öyleyse nasıl düzelteceğim?

Toplu lisanslama sunucusundan çıkma bir key bulmuşsunuz.
Bu keyi doğrulamak için keyin kayıtlı olduğu sunucuyu arar yani o sunucunun ait olduğu şirket ve lisanslama sunucusunu bulamadığı için bu hatayı verir.

Başka orijinal bir lisans ile lisans anahtarını değiştir diyerek sorunu çözebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı